Ryzen 5 2600 ve GTX 2060 FPS düşme sorunu

ermexy

Centipat
Herkese selamlar! Yeni bir PC aldım ve sanırım hayatımda aldığım en güzel şeylerden biri, tabii bana göre. Fiyat ve performans gibi duruyor her parçası, özenle toplanmış gibi o yüzden mutluyum. Geleyim meramıma. Konu başlığında belirttiğim sistem ki işlemci 4.1 OC değerinde çalışıyor, bu ekran kartı ile Metro Exedus'u 1080p en fullde açıyorum 75 FPS ile çalışıyor. Çözünürlüğü arttırdığımda ki sanıyorum 4K çözünürlükte açıyorum sistem otomatik diğer ayarları orta seviyeye getiriyor ve FPS değerim 22-25 o derecelerde takılıyor. Hani oyunun, şu başlardaki kalabalık sahnesi olan yerlerde ve bariz oynanmayacak kadar kötüleşiyor bu normal mi? Bir diğer sorum ise işlemci bu hız aşırttırılmış haliyle 55 derecelerde ısınıyor. Sıcaklık artışını göz ardı edersek 4.1 GHz çalışan işlemciyi atıyorum 5 GHz çıkartırsak metro exedus'da 4K çözünürlükte 30 FPS alabilir miyiz, yoksa ekran kartına da hız aşırttırmak da gerekli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı