Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem ile Twitch yayını yapmak

serkang07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim;
Ryzen 5 2600
Gigabyte b 450M S2H
Asus ROG STRIX RX570
Corsair 8 GB 3000 MHz RAM
Bu sistemle Twitch'de 720P yayın yapabilir miyim dropsuz? (İnternet hızı sıkıntı değil onu onu hesaba katmayın)

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 1600 ve ve Rx570 kullanıyorum en ufak sıkıntı olmadan yayın açabiliyorum. İki gün önce test için 1 saatlik yayın açtım Witcher 3, Forza Horizon 4, Cs GO denedim 720p 4000 bitrate olarak. Sıcaklık 60 dereceyi geçmedi stock soğutucu kullandığım halde. Fps hiç düşmedi, düştüyse bile 1-2 fps düşmüştür ki farketmemişimdir. İşlemci kullanımı kaçtı hatırlamıyorum şuan ama yarın deneyebilirim. Muhtemelen %60 civarlarında bir değerdi ama %70'e ulaşmadı hiç.

R5 1600 ve ve Rx570 kullanıyorum en ufak sıkıntı olmadan yayın açabiliyorum. İki gün önce test için 1 saatlik yayın açtım Witcher 3, Forza Horizon 4, Cs GO denedim 720p 4000 bitrate olarak. Sıcaklık 60 dereceyi geçmedi stock soğutucu kullandığım halde. Fps hiç düşmedi, düştüyse bile 1-2 fps düşmüştür ki farketmemişimdir. İşlemci kullanımı kaçtı hatırlamıyorum şuan ama yarın deneyebilirim. Muhtemelen %60 civarlarında bir değerdi ama %70'e ulaşmadı hiç.
Dc varsa bi konusalim mi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı