Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem toplama

Bütçe
3000

Aykut32

Hectopat
  • AMD Ryzen 5 2600 islemci,
  • MSI B450M PRO-M. 2 Max anakart,
  • MSI RX570 Armor 4 GB OC ekran kartı
  • FSP CMT120A pencereli kasa
  • FSP 500W+80 güç kaynağı
  • Kingston 240GB SSD M.2
Siste mi, bu şekilde toplamayı düşünüyorum bütçem 3000TL ekleyip cıkarmami uygun bulmadıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum. Sistemde CS GO ve PUBG Mobile tarzı FPS dayalı sistem olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM slotlarına dua ederek dual channel olarak çalıştıracaksınız sanırım.

Elektrik gider mi işlemciye Hasan Bey acaba Ram olmadan?
Elektriğin donanımlara düzgün gitmesi için PSU'nun sistemden çıkarılması gerekmektedir. Böylelikle sistem stabil bir şekilde çalışır O.C performansı da 4 kat artar.

Anakartta PRO kısmını sil (b450m)ve gpu yu rx580 8 GB yap eğer yapabiliyorsan .

RAM slotlarına dua ederek dual channel olarak çalıştıracaksınız sanırım.
Evet doğru 2*8 GB yapmayı düşünüyorum
Anakartta PRO kısmını sil (b450m)ve gpu yu rx580 8 GB yap eğer yapabiliyorsan .
O kadarı fazla gelir kafadan +1000 TL asicak bütçeyi genel olarak bu tarz oyunlar işlemci yüklü olduğu için ekran kartı fuzuli olur diye düşündüm

Evet doğru 2*8 GB yapmayı düşünüyorum

O kadarı fazla gelir kafadan +1000 TL asicak bütçeyi genel olarak bu tarz oyunlar işlemci yüklü olduğu için ekran kartı fuzuli olur diye düşündüm
Turkiye sagolsun vergisiydi nakliyesiydi vs 1000 TL atiyor yurtdışında aradaki fark sadece 100dolar aradaki fark sadece

Benim bu sistem ile sizin yardımcı olduğunuz sistem arasında pek fark yok ekran kartını çok beğendim benim sisteme ekleyebilirim sizin kasa 1 tık yüksek o farkida ben bir slot daha ram eklemeyi tercih ettim aslında böyle daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Turkiye sagolsun vergisiydi nakliyesiydi vs 1000 TL atiyor yurtdışında aradaki fark sadece 100dolar aradaki fark sadece
Kesinlikle öyle parça fiyatlarina KDV vs çok fazla vergi ödüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…