Siste mi, bu şekilde toplamayı düşünüyorum bütçem 3000TL ekleyip cıkarmami uygun bulmadıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum. Sistemde CS GO ve PUBG Mobile tarzı FPS dayalı sistem olacak.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Siste mi, bu şekilde toplamayı düşünüyorum bütçem 3000TL ekleyip cıkarmami uygun bulmadıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum. Sistemde CS GO ve PUBG Mobile tarzı FPS dayalı sistem olacak.
Elektriğin donanımlara düzgün gitmesi için PSU'nun sistemden çıkarılması gerekmektedir. Böylelikle sistem stabil bir şekilde çalışır O.C performansı da 4 kat artar.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Benim bu sistem ile sizin yardımcı olduğunuz sistem arasında pek fark yok ekran kartını çok beğendim benim sisteme ekleyebilirim sizin kasa 1 tık yüksek o farkida ben bir slot daha ram eklemeyi tercih ettim aslında böyle daha iyi olur diye düşünmüştüm.