Dalga mı geçiyorsunuz LOL de 60 fps alman neredeyse imkansız bir sıkıntı olduğu belli. Monitörün Hz ayarına bakar mısınız benimde öyleydi 60Hz sabitlenmişti 144e çekince düzelmişti.
Dalga mı geçiyorsunuz LOL de 60 fps alman neredeyse imkansız bir sıkıntı olduğu belli. Monitörün Hz ayarına bakar mısınız benimde öyleydi 60Hz sabitlenmişti 144e çekince düzelmişti.
LOL de gerçekten tek kanal performansı yüzünden mi 60 fps aldığını düşünüyorsunuz. Ben de biliyorum dual channel olduğu zaman fps in 5-10 arttığını ama bu sorunun bunınla hiçbir alakası yok.
LOL de gerçekten tek kanal performansı yüzünden mi 60 fps aldığını düşünüyorsunuz. Ben de biliyorum dual channel olduğu zaman fps in 5-10 arttığını ama bu sorunun bunınla hiçbir alakası yok.
Bu olayın tek ram'in tek yada çift kanal çalışması ile ilgili bir durum yok. Yapman gerekenleri sırasıyla söylüyorum:
1- BIOS güncellemesini resmi site üzerinden yapman gerekiyor.
2- Ekran kartı driverlerını DDU ile kaldırarak yeninden en güncel sürümü kurmalısın.
3-Eğer sorun halen düzelmez ise işletim sistemini sıfırdan kurabilirsin.
4-Bu işlemlerin her aşamasında sıcaklık değerleri, frekans gibi değerleri ölçmeyi unutma.