Ryzen 5 2600 ve RX 580 8 GB sistem ne kadar eder?

Canyoldaş

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, elimde hazır PC var satıp daha iyisini almak istiyorum. Fakat PC ne kadar eder bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? (kasayı alalı 2 yıl oldu hepsinin garantisi var)

aga 2.el garantisi bitmiş halini 13 bine satıyolar
açıklamayı okuyabilirsin
Hocam 2017 senesinde çıkış yapmış bir kartı hele 2. el garantisiz olarak 13 bin gibi bir fiyata satmaya çalışmak hem çılgınlık hem de ......... (burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorum). 13 bin liraya alınabilecek sıfır fıstık gibi kartlar var RX 580'den güçlü olan. O kartı 13 bin liraya satamazsınız.

Hocam 2017 senesinde çıkış yapmış bir kartı hele 2. el garantisiz olarak 13 bin gibi bir fiyata satmaya çalışmak hem çılgınlık hem de ......... (burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorum). 13 bin liraya alınabilecek sıfır fıstık gibi kartlar var RX 580'den güçlü olan. O kartı 13 bin liraya satamazsınız.
haklısın ama dün arkadaşlarla baktığımızda bitmiş olarak yazıyodu hatta baya şaşırmırşıdık ama geni bi 8-9 bin etmezmi benim kart
peki sistem ne kadar eder

10000 TL'ye 2060 satılıyor hocam. O kartın o fiyatları etmesi imkansız. Madencilere kitleyebilirsin. Ama onlarda dağıldı son zamanlarda.
tmm aga sistem ne kadara satılır ona göre sistem bakıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı