Çözüldü Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Evenfall

Hectopat
Arkadaşlar ben şöyle bi sistem topladım;
  • RX580 MSI OC EDITION EKRAN KARTI
  • RYZEN 5 2600 IŞLEMCI
  • 8GB 3000MHZ CL16 GSKILL RAM
  • GIGABYTE AB350M-DS2 ANAKART
  • TOSHIBA OCZ TR200 240GB SSD
Yardımlarınızı bekliyorum, BIOS ekranı bile gelmiyor. VGA monitöre bağlı ve Ryzen 5 1600 ile de denedim ama bip sesi bir kere geldi ve sonra ne görüntü var ne başka bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart üzerindeki VGA'ya taktıysanız, gelmemesi normal. Anakart üzerine takıldığında sadece dahili GPU'dan görüntü alınabilir, bu da Ryzen 5 2600'de yok.
Harici GPU var yani RX 580'e takmanız gerekiyor.
Bunun için de HDMI to VGA tarzı aktif çeviricilere ihtiyacınız var.
Anakart üzerindeki VGA'ya taktıysanız, gelmemesi normal. Anakart üzerine takıldığında sadece dahili GPU'dan görüntü alınabilir, bu da Ryzen 5 2600'de yok.

Çözüm
Uyumuyon mu abi? :D

Ben de RX480 kullanıyorum aynı problemi yaşıyorum. Ekrana görüntü gelmiyor ve anakartın üzerinde VGA yani ekran kartı uyarısı veriyor. Oynatarak tekrar başlatarak bir şekilde bilgisayarı açıyorum. Açılmassa da direk anakarta bağlayarak açıyorum. 2 ekran kartı slotunda denedim yine sıkıntı çözülmedi. Yani anakartta ekran kartı girişlerinde problem yok ama sıkıntı ne olabilir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı