Emeness
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem: Ryzen 7 5700x3d - MSI B550 A-PRO - Powercolor Red devil RX7800XT-Klev boltX ddr4 3200 mhz -1 tb 980 pro
- Meslek
- Teknik destek temsilci
Arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayarımın özellikleri şunlar:
Anakart: Gigabyte A320M-S2H
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: XFX RX 590 Fatboy.
Ekran kartı yetersiz gelmeye başladı çoğu oyunda artık istediğim FPS değerlerini tam olarak alamıyorum bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum ama almayı düşündüğüm 1-2 ekran kartı var işlemci ve anakarta uyumlu olur mu darboğaz olur mu? Acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Almayı düşündüğüm ekran kartları:
XFX Speedster QICK 308 Radeon RX 6600 XT.
XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 XT.
XFX RX 6700 10 GB 160 bit.
Bu ekran kartlarını düşünüyorum dediğim gibi anakarta uyar mı işlemci darboğaz olur mu?
Ve ekran kartımı satmayı da düşünüyorum piyasada çok bulunan bir kart değil sizce gideri nedir temiz kullanıldı sadece oyun için.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: XFX RX 590 Fatboy.
Ekran kartı yetersiz gelmeye başladı çoğu oyunda artık istediğim FPS değerlerini tam olarak alamıyorum bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum ama almayı düşündüğüm 1-2 ekran kartı var işlemci ve anakarta uyumlu olur mu darboğaz olur mu? Acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Almayı düşündüğüm ekran kartları:
XFX Speedster QICK 308 Radeon RX 6600 XT.
XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 XT.
XFX RX 6700 10 GB 160 bit.
Bu ekran kartlarını düşünüyorum dediğim gibi anakarta uyar mı işlemci darboğaz olur mu?
Ve ekran kartımı satmayı da düşünüyorum piyasada çok bulunan bir kart değil sizce gideri nedir temiz kullanıldı sadece oyun için.