Ryzen 5 2600 ve RX580 Hazır Sistem Alınır mı?

Haklısın aynı kasayı sene sonuna doğru almayı düşünüyorum 16GB Ve SSD olan halini satın alacağım.

Haklısın aynı kasayı sene sonuna doğru almayı düşünüyorum 16GB Ve SSD olan halini satın alacağım.
Yani kasa güzel ama isterseniz alacağınız zaman biraz daha para verip daha iyi kasa alın derim ben baktım pek içime sinen bir kasa değildi. Tabi o zamana kadar neler olur bilemeyiz de fikrimi belirttim o bütçede o şekilde olur zaten.

GTX 1060 olsa tabii ki de daha iyi olurdu ama aralarında pek bir fark yok. Performans farkını hissetmezsin yani. Alınabilir bir sistem. PSU yeterli olmasa sistemle birlikte vermezler diye düşünüyorum.
Haklısınız bence de 1060 fakat arasında neredeyse 500-600 TL oynuyor maalesef
Teknobiyotikten hiç alışveriş yapan tanıdığım olmadı hazır sistem gelirken sıkıntı oluyor mu peki.

Teknobiyotikten hiç alışveriş yapan tanıdığım olmadı hazır sistem gelirken sıkıntı oluyor mu peki.
Ben sipariş verdim güzelce dizip gönderdiler sadece işlemci ve bir kutu ezilmişti onlara belirttim bir sıkıntı olmayacağını söylemişti onun dışında sıkıntı olmadı çalışıyordu sadece ekran kartı çok fazla ısınıyor diye geri gönderdim onu bekliyorum .

Gayet iyi bir site, müşteri hizmetleri biraz sıkıntılıydı inşallah şu an çözülmüştür sorun. Ama iyi gibi şu an.

İkisi de aynı sistem zaten aynı işlemci ve aynı ekran kartı ama bence İtopya’yı tercih edin. Ben bizzat sistemimi İtopya’dan aldım ve hiç bir sorun yaşamadım.

Peki Yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum galiba bende itopyayı tercih edeceğim daha iyi hizmet veriyor diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…