Ryzen 5 2600X anakart uyumlu mu?

Yani ileriye dönükten kastının ne olduğuna bağlı. AM4 platformuna son işlemciler muhtemelen seneye çıkacaklar. Benim düşüncem şimdi biraz paraya kıyıp 3700X+X570 almak. Bu ikiliyle uzun süre işlerini halledersin.
Dediğiniz ikiliyi seçersem bunları FSP Hydro G 750 80+ Gold besler mi? Ve dediğiniz ikili için nasıl bir ram seçmeliyim? Ekran kartı olarak da MSI Geforce RTX 2070 8G OC seçtim. Yani toparlamak gerekirse 3700X - X570 - belirttiğim ekran kartı - FSP Hydro G 750 80+ Gold - Phanteks P360X kasa uyumlu bir sistem oluşturur mu?

Dediğiniz ikiliyi seçersem bunları FSP Hydro G 750 80+ Gold besler mi? Ve dediğiniz ikili için nasıl bir ram seçmeliyim? Ekran kartı olarak da MSI Geforce RTX 2070 8G OC seçtim. Yani toparlamak gerekirse 3700X - X570 - belirttiğim ekran kartı - FSP Hydro G 750 80+ Gold - Phanteks P360X kasa uyumlu bir sistem oluşturur mu?
PSU sorun olmaz 600W bile yeter. Kasa zaten standart, ben bilmiyorum kasa modelleri falan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı