Bu 3 anakart ta overclock dahil iyidir.
Ram ler üstünde ne yazıyorsa o hızda çalışır, tabi biostan basit bir ayar yapınca.
XMP profili vardır 1-2 diye , alacağınız RAM hangi profilde yazıyorsa o seçilecek. Bu kadar.
Bu anakartlar genellikle max. 3466 ya kadar destekliyor. Tek tek bakmak lazım MSI sitesinden.
AMD ryzen serisi yüksek hızlı RAM sever.
Bütçe sıkıntısı yoksa, 3200 cl15 hatta cl14 bulursan al. 3200 cl16 2x8 işini görecektir.
Marka olarak Corsair ve G-skill kalitelidir.
Overclock ve ram hız aşırtma konusunda problemli olduğunu okumuştum. Örneğin x.1 BIOS sürümünde Z marka ram 3000 mhz te sorun yaşıyor ama 3000mhz altında problem yok. x.2 BIOS sürümüne geçiyorsunuz bu sefer Y marka ramler aynı sorunu yaşıyor Z marka ramler düzeliyor. mesela bende Adata 3000mhz ram var şuan kullandığım BIOS sürümünden dolayı 3000 mhz ye çekemiyorum. Bilgisayar sürekli yeniden başlıyor. Yeni BIOS sürümünde bu problemin gidereleceği söylendi.
Overclock ve ram hız aşırtma konusunda problemli olduğunu okumuştum. Örneğin x.1 BIOS sürümünde Z marka ram 3000 mhz te sorun yaşıyor ama 3000mhz altında problem yok. x.2 BIOS sürümüne geçiyorsunuz bu sefer Y marka ramler aynı sorunu yaşıyor Z marka ramler düzeliyor. mesela bende Adata 3000mhz ram var şuan kullandığım BIOS sürümünden dolayı 3000 mhz ye çekemiyorum. Bilgisayar sürekli yeniden başlıyor. Yeni BIOS sürümünde bu problemin gidereleceği söylendi.
Msi B450m gaming plus am4 amd ryzen anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450m gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.