Forumdakiler sağ olsun ki çok fazla zorlanmamam için yardımcı oluyorlar. @OzgunP En çok yardımcı olanlardan birisi, tekrardan teşekkür ederim. Her arkadaşın adını yazamıyorum ama daha çok fazla yardımcı olmaya çalışan insanlar var. Hepsine teşekkürler. Bu arada hoşbuldum. @Kerem00Live ortamda RAM kullanımı değersizdir, yani sistem kurduktan sonra düşüyor merak etme,
KDE masaüstü ortamı en çok özelleştirilebilen masaüstü ortamlarından biri, ama uzun kullanımda performans kaybı yaşaman olasıdır, tamamen stabil dağıtım ben daha görmedim zaten.
Elementary OS, MacOS tarzına en çok benzeyen ve güncelleme alan stabil bir dağıtımdır,
Pop!OS Gnome arayüzüne sahip ve Elementary OS tarzında,
Zorin OS, Windows'a benziyor, genel olarak beyaz ve siyah teması ile bilinir ve ağır bir dağıtım değil,
Kubuntu, KDE masaüstüne sahip Ubuntu zaten anlatmaya gerek yok,
UbuntuDDE ise Deepin OS masaüstüne sahip ama ağır bir dağıtım, ortalama 1.2 GB RAM tüketimi oluyor. Çok şık bir masaüstüne sahiptir.
İlk defa kullanıyorsan mecburen zorlanacaksın, kötü anlamda demedim bunu yanlış anlama, kimse Linux bilerek doğmuyor sonuçta.
Ha bu arada Bienvenido a la familia Linux.
Manjaro kde kurdum. Bakalım şu anlık sadece ikinci ekranımda YouTube videoları tam ekran olunca siyah oluyor. Başka da herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bir de Mint'e göre farkı bana göre hızlı geldi ama tekrar söyleyeyim sanırım Mint'i eski USB ile kurduğum için böyle hissettiriyor.
Dual-Boot silmek isteyen arkadaşlar konuda ki video ile rahatlıkla silebilirler. Herhangi bir Boot'ya da grub hataları almadan temiz bir şekilde Linux Mint kaldırabildim. Umarım ihtiyacı olup konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olabilir.
Son düzenleme: