Ryzen 5 2600X ve GTX 1060 sistem toplama

Dolar ne kadar?

Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın...

Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik.....
Hocam çok sivri konuşuyorsun dikkat et. Ben sana kasayı değiştir demedim güç kaynağını değiştir dedim.

Dolar ne kadar?

Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın...

Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD'yi yorumluyor komik.....
James Donkey marka SSD'ler eski sistemlerde uyumsuzluk sorunu çıkarıyor. Ayrıca ömürleri de kullanıldığı malzeme dolayısıyla çok kısa. Benim bildiklerim bunlar. 5 loblu beyninizle siz bu SSD'nin kötü yönlerini söyler misiniz?

Dolar ne kadar?

Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik.....

Bak demişsinki önerilerinizi bekliyorum adamlar önermiş önerdiklerini sen burda artistlenerek eleştiri isteyip eleştirileri kötülüyorsun komik...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı