Adata 240GB SU650 3D NAND 2.5 Sata 3.0 Ssd Disk ASU650SS-240GT-C
Aynı fiyata fiyat/performans konusunda rakipsiz SU650 öneririm.
Aynı fiyata fiyat/performans konusunda rakipsiz SU650 öneririm.
Hocam çok sivri konuşuyorsun dikkat et. Ben sana kasayı değiştir demedim güç kaynağını değiştir dedim.Dolar ne kadar?
Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın...
Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik.....
James Donkey marka SSD'ler eski sistemlerde uyumsuzluk sorunu çıkarıyor. Ayrıca ömürleri de kullanıldığı malzeme dolayısıyla çok kısa. Benim bildiklerim bunlar. 5 loblu beyninizle siz bu SSD'nin kötü yönlerini söyler misiniz?Dolar ne kadar?
Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın...
Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD'yi yorumluyor komik.....
Dolar ne kadar?
Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik.....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.