1) Seçtiğiniz ekran kartı gereksiz pahalı ve soğutması kötüdür. Muadili olan RTX 2060lar çok daha ucuza, daha iyi soğutma sistemleriye alınabilir,
MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z en uygun fiyatlar ile burada. Tıkla, MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z ürününü en uygun fiyatlarla satın al.
Bu yukarıda gördüğünüz kart, birçok güncel oyunda 1080'i yakalar, hatta yer yer geçmektedir.
2) Seçtiğiniz monitör sadece 144 hz özelliğini barındıran 1080p monitöre göre pahalıdır. Benzer fiyatlara Freesync içeren bir monitör alabilir, Freesync ile bambaşka bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Her zaman Freesync ve Gsync teknolojilerine imrenirdim, hasbelkader Nvidia kartım olduğu ve Gsync monitör gerekliliği olduğu için fiyat duvarına takılırdım. Hikâyeli oyunları seven fakat dalgalı FPS grafiklerinden nefret eden biri olarak Vsync'i açmak bana her zaman bir çile gibi gelirdi...
3) İşlemciyi çok pahalı seçmişsiniz. Eğer overclock yapma niyetiniz yoksa,
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Varsa,
AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 3.7GHz/4.25GHz 19MB Önbellek 95W 2.Nesil İşlemci - incehesap.com
4) R5 2600 işlemciler için B450 anakartlar kâfidir,
MSI B450M BAZOOKA V2 3466(OC) DDR4 Soket mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
5) Seçtiğiniz TX12 cm fan kendini bile soğutacak kabiliyete sahip değildir. Bizzat test ettim. Max RPM'de önündeki püskülü bile ittiremeyen aciz bir fandır. Bir kuruş bile verilmez.
6) 1080 + R5 2600 ya da 2060 + R5 2600 için 750 Watt bir PSU şart değildir. Kaliteli bir 600W PSU ile overclock bile yapabilirsiniz. Seçtiğiniz güç kaynağı kalitesiz, grup regülasyonlu bir güç kaynağıdır. Gerçek anlamda Tier listlerde üstün, kaliteli, DC-DC çeviriciye sahip, modern regülasyonlu, temiz güç sağlayabilen bir PSU istiyorsanız,
Corsaır Cx650M 650W 80 Plus Bronze 12 Cm Fan Cp-9020103-Eu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!