Ryzen 5 2600X ve RTX 2060 Sistem Toplama

Aytacc1

Hectopat
  • AMD Ryzen 5 2600X işlemci
  • MSI B450 Gaming Plus anakart
  • RTX 2060 ekran kartı
  • Adata XPG 512 GB SPECTRIX S40G RGB PCI-e Gen3X4 M.2 SSD (3500 MB Okuma / 1900 MB Yazma)
  • Corsair 8 GB 3000MHZ RAM (2tane)
  • ViewSonic 24" XG2401 144Hz 2xHDMI DP AMD FreeSync Ergonomik Gaming Monitör

İyice araştırıp toplayabildiğim bilgisayar bu fakat daha almadım. 2 veya 3 ay sonra alacağım fakat power olayını pek anlamıyorum, topladığım sistemi biraz uzun ömürlü kullanmak istiyorum, 4-5 sene kadar O.C yapmadan.
Sistem iyi mi ve buna önerebileceğiniz power neler acaba çok uçuk fiyat olmayan?
Şimdiden teşekkür ederim.

Benim sistemi baz alabilirsin

Benim merak ettiğim benim sistemim nasıl alınabilir ve çoğu oyunda güzel performans verebilen bir sistem mi ben sürekli 4 senedir cs go oynuyorum bunun yanında lol,pubg,battlefield,gta 5 vb
Bilgi almak istiyorum ama işinin ehli bu işlerden iyi anlayıp yardım edecek kimse yok herhalde buraya üye olup bilgisayar hakkında bilmediklerimi öğrenmeye geldim yardımcı olsanız ?

Son düzenleme:
düşünürsen 5 aylık sistemim var. 2 el sayılmaz bile satıyorum.

Çocuğum olacak inşallah bir süre gamer'lık askıya alınacak gibi o sebeple satıyorum
sormak istiyorum hangi oyunları oynuyordun özellikle cs de nasıl verim alıyordun veya diğer grafik değerleri çok yüksek oyunlarda rahat rahat verim alabildin mi bunu merak ediyoeum sonuçta toplayacağım sistem az buz bi para değil 8500 tl felan yapıyor aşağı yukarı

canerhasanhanoglu gmail mail atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…