Ryzen 5 2600X voltaj değerleri ne olmalı?

Dopenian

Kilopat
Ryzen 5 2600X işlemcinin voltaj değeri ne olmalıdır? Stres testinde işlemcim maks 88 dereceyi gördü. Ortalama ise 72 derece gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki voltaj değeri iyi mi? 1440 değerlerinde.Az mı yoksa fazla mı? Ne yapabilirim?
'CBS' ile benim işlemcim de aynı voltaj ama kullandigim sogutucu stok değil. Dediğim gibi izleyin 75 derece üstü bir ısı olmazsa sorun yok ama oluyorsa 5-10 FPS için acik bırakmayın.

'CBS' ile benim işlemcim de aynı voltaj ama kullandigim sogutucu stok değil. Dediğim gibi izleyin 75 derece üstü bir ısı olmazsa sorun yok ama oluyorsa 5-10 FPS için acik bırakmayın.
Anladım hocam teşekkürler. Oyun çok oynayamıyorum okul sayesinde ama 1 saatlik oynamam sonucunda ekran kartı 45 dereceye işlemci ise galiba 55-60 seviyelerine çıkmıştı.

Hocam işlemciyi yeni sıfır almama rağmen benim de ısıdan kafamı kurcalayan sorular var acaba stok fan ve stok termal macun mu kötü ? Voltaj değerleri kendi kendine azalıp artıyor. Boştayken 50-58 derece olması normal mi sürekli değişiyor değerler .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı