Ryzen 5 3400G sistem FPS düşüklüğü

şafak bilgin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 3400G yeni bir sistem kurdum. Tamam, ekran kartı yok ama ETS 2 bile oynanmıyor. 8GB 3200MHz RAM, B450 anakart, 480GB SSD ve BIOS güncellemesini yaptilar fakat yine de oynanmıyor. Driver kaynaklı mıdır?

RAM tek kanalsa sebebi bu olabilir. Özellikle APU sistemlerde RAM'in çift kanal olup olmaması önem taşıyor. Miktarı da biraz düşük gibi.

Oyun açılır açılmaz en düşük grafikleri verdi zaten ve 8 gb cl 16 3200 ram kullanıyorum. En düşük grafiklerde olmasına rağmen bayağı kasıyor oyun. Ram den o kadar kaynaklanırmı ?
Oynanmıyor derken? Kaç FPS alıyorsunuz ve hangi ayarlarda? Ayrıca APU sistemlerde çift kanal RAM öneriyoruz, aynısından bir tane daha alırsanız performans artacaktır. Sorunun kaynağını tespit edebilmemiz için bize daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Tek kanal RAM hocam 3200 CL 16 8 GB. O kadar fark eder mi? Bir sürü 3400G videosu izlemiştim adamlar PUBG Steam bile oynuyordu. Tamam düşük grafiklerde oynuyordu ama gayet akıcıydı. Yardımcıolursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı