Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
www.sinerji.gen.tr
Oynayacağım oyunlar da genelde CS:GO, GTA 5 PUBG Lite, Civilization, Total War tarzı oyunlar olur. APU beni bu oyunlarda üzmez diye düşünüyorum.
3389 lira (SSD Amazon üzerinde 60 lira daha ucuz) tutuyor, bu fiyata ekran kartlı bir sistem toplamaya kalkılırsa RAM 8 GB'a SSD ise 240GB'a düşer ve muhtemelen kullanılacak işlemci de Ryzen 3 3100 olur. O da işlemci olarak Ryzen 5 3400G'den güçsüz bir işlemci, yani demek istediğim bu fiyata CPU+GPU şeklinde bir sistem toplarsam upgrade çok kapalı olacak ama bu şekilde APU toplarsam eğer ileride sadece bir ekran kartı takarak kullanmaya devam edebilirim. Sizce de daha mantıklı değil mi?
3400G APU sistem toplamayı tavsiye etmem ben. 3100 3200G'den çok daha güçlü bir işlemci. 3200G aslında 2. nesil bir işlemci. Attığınız sistemin anakartı kötü, PSU ve kasa kötü ve SSD kronik sorunlu. Bu sistem 3523 TL tutuyor. RX 550 bu fiyata alınmaz ikinci elden RX 470 almanızı tavsiye ederim.
WD Caviar Black 3.5" 500GB 7200RPM Sata 3 Hard Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.