Satılık Ryzen 5 3500 satılık bilgisayar

Ben sana satabileceğin fiyatı söylüyorum istediğin fiyatı koy. O dediğin sistemin 2. el parçalarının fiyatını tek tek hesapla bakalım gidip o parayı verir misin sisteme?

9.5k kasayı satıp 2 SSD'yi de ayrı satayım o zaman.

Hocam bu şekilde ne eder o zaman.
Ryzen 5 3500.
RX 590 8 GB.
ASUS Prime A320M r
Kingston 2x8GB 3200MHz CL16.
MSI A600dn.
MLD M300 500 GB M.2 SSD.
Stok CPU soğutucu.
SSD'leri çıkarttığımız zaman.

Hızlı satılmasını istiyorsan 8700 tam ederi.

Hocam, hepsini 2. el toplasam 9100TL ediyor. Benim sıfır parçalarım da var içerisinde. Naptınız?

Hocam anakart için ne fiyat önerirsiniz? Sıfırı 3400. Benim anakartım yeni ve garantili. Sahibinden'de 3000 TL ben de 2800TL'ye koydum.

Elimde ayrıca Ryzen 3 1200 de var o da satılır mı?

RX560 da var onu da satayım mı, gider mi?

Şimdi hatırladım. Crucial 8 GB RAM ve FPS Fasoon 400W PSU da var.

Konu güncel.

Son düzenleme:
Hocam, hepsini 2. el toplasam 9100TL ediyor. Benim sıfır parçalarım da var içerisinde. Naptınız?

Hocam anakart için ne fiyat önerirsiniz? Sıfırı 3400. Benim anakartım yeni ve garantili. Sahibinden'de 3000 TL ben de 2800TL'ye koydum.

Elimde ayrıca Ryzen 3 1200 de var o da satılır mı?

RX560 da var onu da satayım mı, gider mi?

Şimdi hatırladım. Crucial 8 GB RAM ve FPS Fasoon 400W PSU da var.

Konu güncel.
A320 karta kimse o parayı vermez. O kartın ederi 1200 TL ikinci elde.

Senin hiç bir parçan sıfır değil artık anla bunu. Benim hesabıma göre de 8700 ediyor. Yaz 10 bin satılmazsa düş bu kadar basit.

Elindeki Rami alabilirim ben. Parçalar için ayrı bir konu oluştur.

Bilgin olsun parça halinde satarsan daha hızlı gider ve daha çok para elde edersin.

Hesapladım da hemen hemen aynı para hocam.

Senin hiçbir parçan sıfır değil artık anla bunu. Benim hesabıma göre de 8700 ediyor. Yaz 10 bin satılmazsa düş bu kadar basit.

Elindeki RAM'i alabilirim ben. Parçalar için ayrı bir konu oluştur.

Senin hiçbir parçan sıfır değil artık anla bunu. Benim hesabıma göre de 8700 ediyor. Yaz 10 bin satılmazsa düş bu kadar basit.

Elindeki RAM'i alabilirim ben. Parçalar için ayrı bir konu oluştur.

RAM'e ne kadar verirsin konuyu da oluşturdum ama 1 saattir onaylanmadı onu bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı