Ryzen 5 3500X sisteme yükseltme önerisi

Utku_1212

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Gtx 1660 Super
İşlemci: Ryzen 3500X
Ekran kartım GTX 1660 Super ve işlemcim Ryzen 5 3500X. CoD Warzone oynamak istiyorum ama görüntü kalitesini çok kötü verdiğinden oyunu bile anlayamıyorum. Ekran kartımın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum bu yüzden işlemci yükseltmek istiyorum. 7000 TL'yi geçmeyecek şekilde işlemci önerisi verebilir misiniz?

Hocam görüntünün kalitesini belirleyen şey aslında 3D işini yapan ekran kartı ama siz bilirsiniz.

Yerinde olsam ortalama 3.500 - 3.600 TL'ye Ryzen 5 5600'ü tray olarak sıfır alırdım. Sonra da boşa düşen işlemcini ve mevcut ekran kartını satar, üstüne mevcut bütçenden artan parayı da koyup ikinci el daha iyi bir ekran kartı satın alırdım.

Düzenleme: Aslında bu senaryoda Ryzen 5 5600'ü de ikinci el olarak alabilirsin.

Hocam görüntünün kalitesini belirleyen şey aslında 3D işini yapan ekran kartı ama siz bilirsiniz
Hocam aslında anlatmaya çalıştığım şey FPS i yükselteyim ki yüksek ayarda oynayabileyim

Hocam aslında anlatmaya çalıştığım şey FPS'i yükselteyim ki yüksek ayarda oynayabileyim

Hocam FPS'i yükseltmeniz için aslında ekran kartı ile işlemciyi yükseltmeniz lazım çünkü 3500X düşükte olsa 1660 Super'e yetebilecek bir işlemci.

İşlemciyi 5600 yap ekran kartını da 2. el 2060s veya 6600XT ile değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…