blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Ryzen 5 3500X işlemcim BIOS'ta 50-60 derece arası bir ısıda çalışıyor voltaj düşürmek istiyorum. Anakart: Asus prime b450m-k anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-k anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. BIOS ayarlarında vddcr CPU voltage gördüm bundan yapıldığını düşünüyorum fakat üstüne tıklayınca - + değerleri çıkıyor kendim rakam belirtemiyorum.
Ryzen 5 3500X işlemcim BIOS'ta 50-60 derece arası bir ısıda çalışıyor voltaj düşürmek istiyorum. Anakart: Asus prime b450m-k anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-k anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. BIOS ayarlarında vddcr CPU voltage gördüm bundan yapıldığını düşünüyorum fakat üstüne tıklayınca - + değerleri çıkıyor kendim rakam belirtemiyorum.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 26 Ekim 2020 #2 blackrow dedi: BIOS ayarlarında vddcr CPU voltage gördüm bundan yapıldığını düşünüyorum fakat üstüne tıklayınca - + değerleri çıkıyor kendim rakam belirtemiyorum. Genişletmek için tıkla... +(-) 0 olduğu zaman = 1,1V. Buna göre ayarlayabilirsiniz.
blackrow dedi: BIOS ayarlarında vddcr CPU voltage gördüm bundan yapıldığını düşünüyorum fakat üstüne tıklayınca - + değerleri çıkıyor kendim rakam belirtemiyorum. Genişletmek için tıkla... +(-) 0 olduğu zaman = 1,1V. Buna göre ayarlayabilirsiniz.
blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 Lony111 dedi: +(-) 0 olduğu zaman = 1, 1v. Buna göre ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem bu 1, 1 v anlamınamı geliyor? blackrow dedi: Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem bu 1, 1 v anlamınamı geliyor? Genişletmek için tıkla... Birde yanında 1.100V yazıyor yanında ise auto yazıyor
Lony111 dedi: +(-) 0 olduğu zaman = 1, 1v. Buna göre ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem bu 1, 1 v anlamınamı geliyor? blackrow dedi: Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem bu 1, 1 v anlamınamı geliyor? Genişletmek için tıkla... Birde yanında 1.100V yazıyor yanında ise auto yazıyor
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 26 Ekim 2020 #4 blackrow dedi: Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem, bu 1, 1 V anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... + - ile değiştirdiğiniz değerler 1, 1 V üzerinden ayarlanıyor dostum. -0,100 demek mesela eşittir 1V.
blackrow dedi: Anlamadım yani + veya - yaptığımda 0 değeri görürsem, bu 1, 1 V anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... + - ile değiştirdiğiniz değerler 1, 1 V üzerinden ayarlanıyor dostum. -0,100 demek mesela eşittir 1V.