Small FFTs ile yapın.
Small FFTs ile yapın.
Dark Freezer x94 kullanıyorum. Pubg oynuyorum bu oyun tek çekirdek mi istiyor yoksa çoklu mu ?Soğutucunuz nedir?
Oyundan oyuna değişir fakat işlemciye yapacağınız OC oyun performansınızı aşırı etkilemez. Tavsiyem bırakın otomatik ayarda çalışsın. RGB RAM kullanmıyorsanız onlara OC yapabilirsiniz. 3000MHz için 3466, 3200 için 3600 MHz makuldür.Dark Freezer x94 kullanıyorum. Pubg oynuyorum bu oyun tek çekirdek mi istiyor yoksa çoklu mu ?
Ramleri 3600 yaptım evet.Cpu Otomatik çalışınca çok ısınıyor 1.4lerin üzerinde voltaj alıyor. 88 dereceleri görüyorumOyundan oyuna değişir fakat işlemciye yapacağınız OC oyun performansınızı aşırı etkilemez. Tavsiyem bırakın otomatik ayarda çalışsın. RGB RAM kullanmıyorsanız onlara OC yapabilirsiniz. 3000MHz için 3466, 3200 için 3600 MHz makuldür.
10 Dakika Small FFTs,Small FFTs ile yapın.
Tavsiyem çok zorlamayın. Notebook işlemcileri gibi olmuyor normal işlemciler. Malum üstlerinde koruma plakaları var. İlerde sizi yarı yolda bırakabiliyorlar. Yüksek sıcaklıklara çok dayanıklı değiller dizüstü gibi.Ramleri 3600 yaptım evet.Cpu Otomatik çalışınca çok ısınıyor 1.4lerin üzerinde voltaj alıyor. 88 dereceleri görüyorum
Hayır, montaj yaparken de yaptıktan sonra da ramlere temas etmiyor. Yalnız montaj yaparken ekran kartını çıkarıp yapman gerek yoksa zor olur elin dar yerlere girmiyor. Ana kartı çıkarman gerekmiyor ekran kartını çıkarıp montajlasan yeterli. Biraz da güç uygulaman gerekiyor montaj yaparken ama merak etme zor değil. İçinden termal macun çıkıyor ama ısı iletimi düşük o yüzden mutlaka mx-4'ün 2019 edition versiyonu veya benzerlerinden bir termal macun al.Oiji, bende msı b450m a pro max anakartımda kullanmak için alıcam.Acaba;
Montajını yaparken veya yaptıktan sonra ramlara değiyormu?
Anakartı sökmeden takılabiliyormu?
İçinden termal macun çıkıyormu yoksa arctic mx-4 tarzı bi macun alayımmı?
N11 de 180 tl soğutucu + 50 lira macun 230 tl ye geliyor,yoksa 450 liraya Arctic duo e sports 34 duo mu alayım hangisi mantıklı olur?
Hayır, montaj yaparken de yaptıktan sonra da ramlere temas etmiyor. Yalnız montaj yaparken ekran kartını çıkarıp yapman gerek yoksa zor olur elin dar yerlere girmiyor. Ana kartı çıkarman gerekmiyor ekran kartını çıkarıp montajlasan yeterli. Biraz da güç uygulaman gerekiyor montaj yaparken ama merak etme zor değil. İçinden termal macun çıkıyor ama ısı iletimi düşük o yüzden mutlaka mx-4'ün 2019 edition versiyonu veya benzerlerinden bir termal macun al.
Arcti e sports 34 duo da güzel bir CPU soğutucu ama açılan konulardaki testleri karşılaştırırsan T6 Ultra hem daha ucuz hem daha iyi sonuçlar vermiş. O yüzden T6 Ultra tavsiye ediyorum.
Rica ederimOiji yardımın için çok teşekkür ederimryzen 5 3600+msı rx 5700 mech gp oc sistemim için yarın sipariş geçicem umarım herşey güzel çıkar.. mb511 kasam var 165mm. yüksekliğe kadar destekliyor sığar diye düşünüyorum,aldıktan sonra test sonuçlarımı burdan yazacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.