Ryzen 5 3600 CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar arkadaşlar, kendi işlemcim dışında abimin de aynı işlemcisi mevcut. Abimin Ryzen 5 3600 işlemcisini taktığımızda CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatası alıyor. Sistem açılıyor masaüstü geliyor. Isınma vs BIOS'ta görünmüyor. BIOS'ta uzun süre çalışıyor bir sorun gözükmüyor. Fakat masaüstünde bu hatayı alıyoruz. 15 saniye sonra bilgisayar restart atıyor ve tekrarlıyor bu şekilde. Bu hatayı başka sistemlerde de alıyoruz. B450M S2H ve B450M Mortar Max son olarak sanırım A520 anakartta denedik. Minidump alabileceğim süre bilgisayar sanırım açık kalmıyor ayrıca zaten işlemciyi çıkarıp kendi Ryzen 5 3600'ümü taktım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar arkadaşlar, kendi işlemcim dışında abimin de aynı işlemcisi mevcut. Abimin Ryzen 5 3600 işlemcisini taktığımızda CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatası alıyor. Sistem açılıyor masaüstü geliyor. Isınma vs BIOS'ta görünmüyor. BIOS'ta uzun süre çalışıyor bir sorun gözükmüyor. Fakat masaüstünde bu hatayı alıyoruz. 15 saniye sonra bilgisayar restart atıyor ve tekrarlıyor bu şekilde. Bu hatayı başka sistemlerde de alıyoruz. B450M S2H ve B450M Mortar Max son olarak sanırım A520 anakartta denedik. Minidump alabileceğim süre bilgisayar sanırım açık kalmıyor ayrıca zaten işlemciyi çıkarıp kendi Ryzen 5 3600'ümü taktım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarınız açılmıyor ise güvenli modtan minidump dosyalarını atın.

Bilgisayarınız açılmıyor ise güvenli modtan minidump dosyalarını atın.
Hocam bunu yapamıyorum işlemciyi çıkardım malesefki.

Farklı işlemci taktığınız halde bile mi mavi ekran hatası veriyor?
Hayır hocam kendi r5 3600 ümde bir sorun yok. Gayet düzgün çalışıyor. Abimin 3600 ü takınca bios sorunsuz görüyor sıkıntısız sıcaklık değerleri var. İstediğim ayara ulaşabiliyorum. Fakat Windows a geçtiği zaman düzgün boot edip 10 15 saniye sonra mavi ekran veriyor. Restart yapıyor. Tekrar boot ediyor. Sürekli tekrarlıyor. Aynı sistem işlemci farklı. Ama işlemciler de aynı model hocam. BİOS sıfırlama da yaptım.

Format atmadıysanız minidump dosyalarını atar mısın?
Hocam başka işlemci ile çalışınca bilgisayar o minidump dosyası kayıtlı kalırmı ? Şuan kendi sağlam bilgisayarın ile çalışıyor format atmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı