ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #11 The Towande dedi: Hocam tutun ki mavi ekran yedim o zaman ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerini değiştirip yeniden test etmeniz lazım.Doğru olanı bulana kadar.
The Towande dedi: Hocam tutun ki mavi ekran yedim o zaman ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerini değiştirip yeniden test etmeniz lazım.Doğru olanı bulana kadar.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #12 R5 3600 undervolt nasıl yapılır? Arkadaşlar CPB kapalı 3.6 GHz hızında çalışıyor. Anakartım B450 S2H V2. Voltajı sabitlemedim, nasıl olacak? Rehber varsa atın lütfen ve bilmediğim bu işlerin zararı var mı? Sıcaklık değerleri boşta 31- 37 derece. AIDA testi 65 gördü. www.technopat.net Bu konuya bakarak uygulayabilirsiniz ben de yaptım.
R5 3600 undervolt nasıl yapılır? Arkadaşlar CPB kapalı 3.6 GHz hızında çalışıyor. Anakartım B450 S2H V2. Voltajı sabitlemedim, nasıl olacak? Rehber varsa atın lütfen ve bilmediğim bu işlerin zararı var mı? Sıcaklık değerleri boşta 31- 37 derece. AIDA testi 65 gördü. www.technopat.net Bu konuya bakarak uygulayabilirsiniz ben de yaptım.