Ryzen 5 3600 için kasa değişimi

Bütçe
700

Ömer98

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
Ryzen 5 3600 aldım ve stok fanla birlikte varsayılan ayarlarda işlem yapan, özellikle Battlefield 5 ve Call of Duty Warzone gibi oyunlarda 85 derecelere kadar çıkıyor. Zalman Z3+ kasa kullanıyorum. Geçenlerde beraberinde verilen 600W'luk güç kaynağı gümlemişti her neyse ben işlemcimi ısıtmamak için soğutmak istiyorum. Kasamı değiştirebilirim veya hava soğutma alabilirim bütçem 650-700 arasıdır. Şimdilik ikisinden birini yapıp ileride başka alacağım o yüzden lütfen 1 tane önerin.

B450 Tomahawk Max anakartını kullanıyorum.
Sıvı soğutma bunu alıp yoluma devam edebilirim ama tatatatandan çok alma taraftarı değilim ne dersiniz? Bu arada kasanın arkasındaki kablolama rezalet arka tarafa 6 tane kelepçe taktım ama yine de kapağını kapatabilmek için itmem lazım oluyor.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma veya üst seviye hava soğutma almak mantıklı, Arctic Freezer 34 E Sports Duo veya stok beklenip Sychte Fuma 2 alınabilir. Bu, sıcaklık sorununu çözecektir büyük ihtimalle.
Sıvı soğutma alacaksanız da yine stok bekleyip Arctic Liquid Freezer II tercih edebilirsiniz, fiyatı pandemiden önce 650-700 lira arasıydı.

Sıvı soğutma veya üst seviye hava soğutma almak mantıklı, Arctic Freezer 34'e sports Duo veya stok beklenip sychte fuma 2 alınabilir. Bu, sıcaklık sorununu çözecektir büyük ihtimalle.
Sıvı soğutma alacaksanız da yine stok bekleyip Arctic Liquid Freezer II tercih edebilirsiniz, fiyatı pandemiden önce 650-700 lira arasıydı.

Benim kasada sadece 120mm radyatör desteği var keşke 240 olsaydı. Arctic Freezer 34'e sports Duo güzele benziyor alınabilir.
Sıvı soğutma veya üst seviye hava soğutma almak mantıklı, Arctic Freezer 34 E Sports Duo veya stok beklenip Sychte Fuma 2 alınabilir. Bu, sıcaklık sorununu çözecektir büyük ihtimalle.
Bunun duosu ile tek fanlısı arasında kaç derece oynuyor ?
Sıvı soğutma veya üst seviye hava soğutma almak mantıklı, Arctic Freezer 34'e sports Duo veya stok beklenip sychte fuma 2 alınabilir. Bu, sıcaklık sorununu çözecektir büyük ihtimalle.

Hoca baktım da benim kasaya o uymuyor uysa bile kapısı kapanmaz derinliği 15cm. Attığım sıvı soğutmayı alsam sıkıntı olur mu yoksa başka bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı