Degil gayet normal fiyat. B450M S2H`in sifiri 500 TL civarinda zaten ve 2.elde satarken fiyat dusuyor illa ki.
Hmm,anladım. Teşekkürler.1200-1300 TL'ye Ryzen 3600 satıyorlar ikinci elde. Bununki kapalı kutu olsa maksimum edeceği 1400-1500 TL olur. Anakart zaten B450'lerin en düşük modellerinden birisi. Normal fiyat.
Hmm, anladım. Teşekkürler.
Ee, 70 küsür gün geçmiş. İlan aktif değil, belli. Ne var? Boş boş gülücük atanlar yine gelmiş.
Ee, 70 küsur gün geçmiş. İlan aktif değil, belli. Ne var? Boş boş gülücük atanlar yine gelmiş.
Ha, anladım. Muhtemelen bir ara Ryzen 5 3600 akımı vardı, 1250 liradan bulmak mümkündü. O zamanlardan kalma ilan.Hayır demek istediğim ilanın fiyatının böyle olmasının sebebi tarih mi? Onu demek istemiştim.
Ben zaten 0/2. El karışımı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. 0 pahalı oluyor biraz.Alınmaz bence bu fiyata sadece HDD uygun kalıyor 2.el almak yerine S2H ile 2500 0 alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.