Başka öneri 5700x3D olur. 5600 da herkes fikir. O ekran kartı için bence yükseltmeye gerek yok. Bundan sonrası DDR5 işlemci ve yeni ekran kartı olmalı. Yeni ekran kartı yoksa bana göre 20 FPS için uğraşmaya değmez.
Hocam bu işlemcinin gücü benim anakarta fazla gelir mi? Bir problem yaşatır mı? Bu işlemcinin 5600'a göre avantajı daha mı iyi çünkü yüksek ihtimalle diğer senelerde de ekran kartımı değiştiririm.
Hocam bu işlemcinin gücü benim anakarta fazla gelir mi? Bir problem yaşatır mı? Bu işlemcinin 5600'a göre avantajı daha mı iyi çünkü yüksek ihtimalle diğer senelerde de ekran kartımı değiştiririm.
Bu soğutucu iyiymiş, normalde deepcool felan bakıyodum 3k diyodu hemen siparişi çaktım. 240lık sıvı soğutmayı ıskartaya çıkarcam, uğraşılmaz o pompa bozulcak ses yapacak vs. büyük külfet , adamı yoruyor. Hava soğutmaya bin şükür.
Problem yaşamazsın. 5600'a göre avantajı şu. Mesela 4090 bağlamayı düşünürsen işlemcinin kapasitesi bunu kaldırır. 5600 öyle değil. 4090 beslemez. Çapı bellidir. Ben senin yerinde olsam 5700X 3D alırdım. İşlemcim besleyecek mi derdim olmaz. Kullabildiğim kadar kullanırdım. Zaten 5700x3DDen sonra sen işlemci satın almazsın. DDR5 sisteme geçersin.