Ryzen 5 3600 işlemciye yapılan OC sistemi kapatınca sıfırlanıyor

Oyunlarda 80 derecelerde gezıyor Ryzen Master ayarlı halında 70'lerde gezıyor. Tam olarak kaydetmediğimden dereceleri şu an sallamak istemedim bakıp not ettikten sonra tekrar yazacağım.

OC'li dediğiniz durum Ryzen Master'ın daha çok gücü düşürmesi. Demek ki durumu stabil görmüyor. MSI Afterburner ile yüzde kaç kullanıp kaç dereceye ulaştığına bakabilirsiniz. 80 derece tehlikeli derecede değil eğer %100 kullanımsa.%50 kullanımda falan kullanıyorsanız problem büyük. Görev yöneticisine de bakabilirsiniz oyun fullscreen değilken.

OC'li dediğiniz durum Ryzen Master'ın daha çok gücü düşürmesi. Demek ki durumu stabil görmüyor. MSI Afterburner ile yüzde kaç kullanıp kaç dereceye ulaştığına bakabilirsiniz. 80 derece tehlikeli derecede değil eğer %100 kullanımsa.%50 kullanımda falan kullanıyorsanız problem büyük. Görev yöneticisine de bakabilirsiniz oyun fullscreen değilken.

O zaman hiçbir şeye dokunmamamı mı öneriyorsun?

Hocam ben 4.1 ghz, 1.085v ile 94 derece görmüştüm stres testinde.

Oysa standart ayarlarda stres testinde max 88-89 derece görürdü stok fan da oc tavsiye etmem ki galiba siz undervolt yapmak istiyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı