Sercanaydn94
Hectopat
Arkadaşlar MSI B450 anakartım var. O kadar şey izledim, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
CPB ve PBO ayarlarını kapat. Sonra OC hedefin olan çarpanı gir. Voltaj olarak başlangıçta 1.2V veya buna yakın başka bir değer ver. Sistem stres testinde kapanıyorsa voltaj arttır. Kapanmıyorsa voltaj düşür. Bu şekilde kapanmadığı en düşük voltajı bul. 1.4V üzerine çıkmanı tavsiye etmem. Bu sınırlar içinde iyi soğutulduğu taktirde sisteme zarar gelmez.Arkadaşlar MSI B450 anakartım var. O kadar şey izledim, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
dostum turnuvalara giriyorum metin2de 100-100 lonca savaşları dönüyor ufak bi kasma bile olmasın istiyorum kısa süreli yapıcamCPB varken OC'ye ihtiyaç var mı cidden?
İsterse ryzen 3950x olsun gene kasar oyunun ara motoru çok eski ayrıca oyunda sadece tek bir çekirdek kullanıyor tüm çekirdekleri kullanmıyorRyzen 5 3600 Metin 2'de mi kasıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.