Ryzen 5 3600 RTX 3060 LoL'de düşük FPS

Oyun içerisindeyken attım bu görüntüyü. Oyun içerisinde herhangi bir yerde yazması gerekiyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?

Ekran kartı kullanımı yerlerde. İşlemci kullanımı gözükmüyor ama o da yerlerde gibi. Performans modundamı bilgisayar?

Hayır değil, LOL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum.

Hayır değil, LoL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum.

Performans moduna çekin. İşlemci kullanımda yerlerde olduğu için FPS düşük.

Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda

Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda

Oradan performans modunda. Peki AMD uygulamasındaki ayarlar nasıl? Orada da performans için ayarlar vardı onları da uyguladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…