A Asiz1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #11 Oyun içerisindeyken attım bu görüntüyü. Oyun içerisinde herhangi bir yerde yazması gerekiyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?
Oyun içerisindeyken attım bu görüntüyü. Oyun içerisinde herhangi bir yerde yazması gerekiyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #12 Asiz1 dedi: Oyun içerisindeyken attım bu görüntüyü. Oyun içerisinde herhangi bir yerde yazması gerekiyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi buradan bakıp yapın ve ekran görüntüsü atın hocam.
Asiz1 dedi: Oyun içerisindeyken attım bu görüntüyü. Oyun içerisinde herhangi bir yerde yazması gerekiyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi buradan bakıp yapın ve ekran görüntüsü atın hocam.
A Asiz1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #13 al hocam
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #14 Ekran kartı kullanımı yerlerde. İşlemci kullanımı gözükmüyor ama o da yerlerde gibi. Performans modundamı bilgisayar?
Ekran kartı kullanımı yerlerde. İşlemci kullanımı gözükmüyor ama o da yerlerde gibi. Performans modundamı bilgisayar?
A Asiz1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #15 Hayır değil, LOL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum.
Hayır değil, LOL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #16 Asiz1 dedi: Hayır değil, LoL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Performans moduna çekin. İşlemci kullanımda yerlerde olduğu için FPS düşük.
Asiz1 dedi: Hayır değil, LoL zaten ekran kartını pek kullanmıyor diye biliyorum. Yüzde seksenine yakını işlemciden çekiyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Performans moduna çekin. İşlemci kullanımda yerlerde olduğu için FPS düşük.
A Asiz1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #17 Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda
Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #18 Asiz1 dedi: Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda Genişletmek için tıkla... Oradan performans modunda. Peki AMD uygulamasındaki ayarlar nasıl? Orada da performans için ayarlar vardı onları da uyguladınız mı?
Asiz1 dedi: Pardon hocam sizi yanlış anlamışım güç seçenekleri kısmından bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse performans modunda Genişletmek için tıkla... Oradan performans modunda. Peki AMD uygulamasındaki ayarlar nasıl? Orada da performans için ayarlar vardı onları da uyguladınız mı?
B besirtayip Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #19 AMD uygulamasındaki ayarlar derken hocam?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #20 besirtayip dedi: AMD uygulamasındaki ayarlar derken hocam? Genişletmek için tıkla... AMD Software uygulamasındaki ayarlar. Oradaki performans modu yani.
besirtayip dedi: AMD uygulamasındaki ayarlar derken hocam? Genişletmek için tıkla... AMD Software uygulamasındaki ayarlar. Oradaki performans modu yani.