Ryzen 5 3600 RTX 3060 LoL'de düşük FPS

AMD için bu NVIDIA içinde bunu yapabilirsiniz yada sadece NVIDIA üzerinden performans moduna alıp da deneyebilirsiniz.

AMD

NVIDIA

Son düzenleme:
Buyrun hocam

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-13_010010372.png
    67 KB · Görüntüleme: 68
Benim ekran kartım Nvida ben bunu hiç indirmemiştim geforce experince yüklü bunu da yüklemem gerekiyor mu yoksa bu AMD ekran kartları için mi geçerli

Benim ekran kartım NVIDIA ben bunu hiç indirmemiştim GeForce Experience yüklü bunu da yüklemem gerekiyor mu yoksa bu AMD ekran kartları için mi geçerli

Hocam kusura bakmayın başka bir arkadaşta bu şekilde konu açmıştı karıştırmışım sizin yapmanız gereken NVIDIA ayarlarına girmek girip performans moduna alabilir misiniz?

Bunu neredn yapıyorum hocam peki GeForce Experience'tan mi?

Hocam şu anda bilgisayarda olsaydım detaylı ekran görüntüsü atacaktım. Masaüstüne sağ tıkladığınızda karşınıza çıkan NVIDIA ayarı. Oradan performans moduna alın.

Bu sanırsam

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-13_011017528.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 56
Dediklerinizi yaptım şimdi hocam da şöyle bir şey var benim bildiğim lol işlemciden çekmiyor mu ekran kartı ile değil de işlemci alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…