Ryzen 5 3600 RTX 3060 LoL'de düşük FPS

Asiz1

Femtopat
Daha fazla  
Selam, son bir haftadır LoL'de FPS değerlerim hiç düşmediği kadar düşüyor. Buna bağlı olarak işlemci macununu yeniledim ancak sorunum çözülmedi, ısınma gibi bir problem gözükmüyor. Sistem bilgilerini bırakıyorum.

GeForce RTX 3060 12 GB 196 bit DDR6.
8x2 RAM 3000.
İşlemci AMD Ryzen 5 3600.

Neden düşük FPS aldığımı bilen veya çözümü olan yazabilirse çok mutlu olurum.

EDC CPU kullanımı yüzde 91 civarına yükseliyor bu sıkıntılı bir şey mi bilmiyorum.

Kaç FPS alıyorsunuz? Kullanımlar ne durumda? Sıcaklıklar nasıl? Sadece özelliklerden bir şey diyemeyiz.
Eskiden TF anında bile 240 FPS'nin altına inmiyordum şu an TF de 110-120 civarına kadar düşüyor. Ortalama 140 falan.
Sıcaklıklarda bir sorun yok sadece EDC cpu kullanımı biraz yüksek gibi bilmediğim için yorum yapamıyorum.

EDC CPU kullanımı yüzde 91 civarına yükseliyor bu sıkıntılı bir şey mi bilmiyorum.

Eskiden TF anında bile 240 FPS'nin altına inmiyordum şu an TF de 110-120 civarına kadar düşüyor. Ortalama 140 falan.

MSI Afterburner indirip sıcaklıklar ve kullanım durumu hakkında ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

8d9f5014-5b40-4457-b275-86861c3b24e2.jpg

Buyrun

Hemen indirip oyun içerisinde size bir görüntü atarım. Teşekkürler

27664a9d-b06d-4ea6-bd9c-a1286d175768.jpg

Hocam DC üzerinden ekran paylaşsak sizinle yardımcı olmaya çalışsanız olur mu? Konu üzerinden DC paylaşmak yasak mı bilmiyorum ancak sorunun çözülmesi gerekiyor biraz sinir bozucu bir durum benim için.

@iUgur

Son düzenleme:
Konu üzerinden DC paylaşmak yasak mı bilmiyorum ancak sorunun çözülmesi gerekiyor biraz sinir bozucu bir durum benim için

Discord gibi iletişim platformları paylaşmak bazı durumlar haricinde yasak maâlesef. Şu anda paylaşamazsınız. MSI Afterburner kurmuşsunuz oyuna girip sıcaklıkları görebildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı