Çözüldü Ryzen 5 3600 sisteme görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MelihTMF

Kilopat
Katılım
7 Haziran 2017
Mesajlar
276
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, MSI Gaming Plus Max B450 anakart ve Ryzen 5 3600 işlemcim var temizlik için sökmüştüm ama tekrar açmaya çalışıyorum açılıyor ama görüntü gelmiyor. EZ Debug LED var anakartta hiçbirinin ışığı yanmıyor çalışıyor görüyor anakart hepsini ama görüntü alamadım. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin pinini yamultmuş olabilirsin, statik elektrik olabilir. İşlemcinin pinini yamultmadığından eminsen kendini toprakla (metale vs. dokunup) ve PSU şalteri kapalıyken, kablolar sökülükken power tuşuna 4-5 kere bas, BIOS sıfırla, ek olarak RAM'leri çıkarıp tak ve bilgisayarı açmayı dene.
 
İşlemcinin pinini yamultmuş olabilirsin, statik elektrik olabilir. İşlemcinin pinini yamultmadığından eminsen kendini toprakla (metale vs. dokunup) ve PSU şalteri kapalıyken, kablolar sökülükken power tuşuna 4-5 kere basıp, BIOS sıfırlayıp, ek olarak RAM'leri çıkarıp takıp bilgisayarı açmayı dene.
İşlemciyi hiç sökmedim ondan pin yamulacağını sanmıyorum dediklerinizi yaptım bir değişiklik olmadı.
 
RAM'lerin takıldığı yeri yumuşak bir sınav silgisi ile silmeyi, dene. Ekran kartını da keza öyle. Sonra anakartın üzerinde aşağıdaki gibi bir yer olmalı. Buradaki Jumper'ı çıkar ve bir kademe sağa kaydır. Bir 10 saniye civarı bekleyip eski yerine tak.
1607010927602.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı