Rx 580 de sorun olmadıysa ozaman %90 gene psu yada %90 gene ekran kartı arızası oluyor bu durum eğer benim önerdiğim bağlantı şekli ile kurtarabilirseniz kaliteli bir psu edinip yolunuza devam edersiniz eğer o yöntem ile kaliteli psu ile kurtamazsanız ekran kartı arkadaşınızın sisteminde de aynı şekilde sorunu yaratmaya devam ediyorsa kesin ekran kartı arızası olarak iade için gereken çabayı göstermeniz gerekecektir diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
Bu arada tekrar baktım şaşırmayın ve bunu ciddiyetle de dikkate alın denediğiniz psu bu muydu? "Thermaltake Grand RGB Gold (Sync Edition) "
Cevap evet ise; Kötü psu dostum ama kötü sayılabilecek 3. tier c lerin arasında o sınıfın kendi içinde en iyi psu lardan.
Tier C • Recommended for cheap mid/low-end systems
Kontrol edebilirsiniz ki JonnyGURU veya Juular adlı linustechtips üylerine başlık altından üye olup soruda sorabilirsiniz.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
Malesef şöyle bir durum var elinizde ki iki psu da gerçekten ekran kartında arıza olup olmadığının tespit edebilecek referans niteliklerini taşımıyor ama Thermaltake Grand rgb gold olan psu'nuz ile çift kablo güç beslemesi ve biraz undervolt ile gpu ya tabiki test ederseniz %90 çalıştıracaktır arıza yoksa ekran kartında.
Tekrar geçmiş olsun.