arda ulufi
Decapat
Oyun oynarken CS:GO Warzone falan sanki kasıyormuş gibi oynuyorum sistem özelleklerimin fotoğrafını atayım.
yok sorun hala aynı cözemedım bende coil whine sorunuda cıktı Her şey basıma geliyoKonunun sorunu çözüldü mü?
Bende yeni sistem topladım parçalar aşağı yukarı aynı, sistemde kasma gibi hissiyat yaşıyorum, ayrıca şu an HDD üzerinde bulunan GTA 5'de tuşlarda gecikme yaşıyorum, oyunu aşağı indirdiğimde masaüstü ve diğer işlemler'de Klavye'de yine gecikme var.
Sistemi yeni mi topladınız ?yok sorun hala aynı cözemedım bende coil whine sorunuda cıktı Her şey basıma geliyo![]()
Eki Görüntüle 542868
cevap yazan yokmu ?
[/QUOTEişlemciniz ısınıyor
İşlemciniz ısınıyor olabilir.Soğutmak için ne kullanıyorsunuz?Ayrıca ssd’nizin performansı pek iç açıcı değil.
sistem 6 ay oldu windows 10 orjınal Home surumu Format attım suruculerı yenıden kurdum duzelmedıSistemi yeni mi topladınız ?
Windows deneme sürümü mü kullanıyorsunuz ?
Windows temiz kurulum yapıp, biostan chipste kadar, tüm sürcülere güncel bir kurulum yaptınız mı?
Eğer çözüm bulamazsam ben bu yolları tekrar izleyeceğim, denediyseniz zahmet etmeyim.
Oyun oynarken CS:GO Warzone falan sanki kasıyormuş gibi oynuyorum sistem özelleklerimin fotoğrafını atayım.
Eki Görüntüle 542420
Eki Görüntüle 542420

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.