Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 sistem kasma sorunu

arda ulufi

Decapat
Oyun oynarken CS:GO Warzone falan sanki kasıyormuş gibi oynuyorum sistem özelleklerimin fotoğrafını atayım.

1587508774698.png

Konunun sorunu çözüldü mü?
Bende yeni sistem topladım parçalar aşağı yukarı aynı, sistemde kasma gibi hissiyat yaşıyorum, ayrıca şu an HDD üzerinde bulunan GTA 5'de tuşlarda gecikme yaşıyorum, oyunu aşağı indirdiğimde masaüstü ve diğer işlemler'de Klavye'de yine gecikme var.
yok sorun hala aynı cözemedım bende coil whine sorunuda cıktı Her şey basıma geliyo :D

yok sorun hala aynı cözemedım bende coil whine sorunuda cıktı Her şey basıma geliyo :D
Sistemi yeni mi topladınız ?
Windows deneme sürümü mü kullanıyorsunuz ?
Windows temiz kurulum yapıp, biostan chipste kadar, tüm sürcülere güncel bir kurulum yaptınız mı?
Eğer çözüm bulamazsam ben bu yolları tekrar izleyeceğim, denediyseniz zahmet etmeyim.

Sistemi yeni mi topladınız ?
Windows deneme sürümü mü kullanıyorsunuz ?
Windows temiz kurulum yapıp, biostan chipste kadar, tüm sürcülere güncel bir kurulum yaptınız mı?
Eğer çözüm bulamazsam ben bu yolları tekrar izleyeceğim, denediyseniz zahmet etmeyim.
sistem 6 ay oldu windows 10 orjınal Home surumu Format attım suruculerı yenıden kurdum duzelmedı

Oyun oynarken CS:GO Warzone falan sanki kasıyormuş gibi oynuyorum sistem özelleklerimin fotoğrafını atayım.

Eki Görüntüle 542420

Dostum merhaba. Aynı sıkıntı bende de var. Oyunlarda kasma hissiyatı. En basidinden CS:GO oynarken bile FPS'im düşmese bile oyunda ağırlaşma söz konusu adamlar karşıma çıkınca. Problemini çözebildin mi?

Eki Görüntüle 542420

Merhaba dostum. Aynı sorunu ben de yaşıyorum, CS:GO vb. oyunlarda FPS dropları yemekteyim. FPS düşmese bile kasmalar oyunda yavaşlamalar yaşıyorum. Sorunun çözüldü mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı