Ryzen 5 3600 ve RX 5700 sistem toplama

Asus rog ile bile sıkıntı yaşayanlar var. Tuf serisi bence en uzak durulması gereken kartlardan. 500 ve 5000 serisi zaten sıkıntılı iken AMD tarafında bence şansınızı MSI gaming x alarak deneyiniz.
Bütçe tam 5400 küsür ₺. Bu fiyata çok iyi geldi. Öneriniz varsa öneriye açığım tabii ki.

Bütçe tam 5400 küsür ₺. Bu fiyata çok iyi geldi. Öneriniz varsa öneriye açığım tabii ki.
AMD işlemci kullanıyorum ama AMD ekran kartı önermiyorum. Tabi alana da alma demiyorum artık savaş açıyorlar. En güzeli illa bir AMD alacaksan indirimleri bekle ve MSI gaming x al.

AMD işlemci kullanıyorum ama AMD ekran kartı önermiyorum. Tabi alana da alma demiyorum artık savaş açıyorlar. En güzeli illa bir AMD alacaksan indirimleri bekle ve MSI gaming x al.
Ben 8 ay MSI RX 580 Armor kullandım. Armor çok ısındığı için kart çöp oldu. MSI'a artık sıcak bakmıyorum.

Yurt dışından almıştım. Bu tuf modelinde 3 fan, arka plaka ve daha kalın bir soğutma var. Şahsen o yüzden beğendim.

Donanım haber epic modelini mi aldın Tuf 5700'den menmun musun ben anakartı da asus tuf gaming b450m pulse modeline filan yükselttim bence bu sistem iyi şuann piyasada ne kadar ürün varsa her kullanıcı bir yerinden şikayetçi şu şartlarda o kadar para vermek çok zor AMD seçmem diyenlerde bizim amd sevdiğimizi filan sanıyorlar sanırım benim amacım fiyat ve performans yoksa gidip 2070 vs üst düzey sistem toplamayı bende biliyorum ama beni bi 5 yıl götürmesini istiyorum. Ki bu sistemin de götüreceğini düşünüyorum sadece depolama alanında 512GB ssd var laptobumda da 240gb ssd vardı onu çıkarıp masaüstüne eklerim bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler gayet şu şartlarda iyi bir sistem gibime geliyor.

Donanım Arşivi Epic modelini mi aldın? Tuf 5700'den menmun musun? Ben anakartı da Asus Tuf Gaming B450M Pulse modeline filan yükselttim bence bu sistem iyi şuan piyasada ne kadar ürün varsa her kullanıcı bir yerinden şikayetçi şu şartlarda o kadar para vermek çok zor AMD seçmem diyenlerde bizim AMD sevdiğimizi filan sanıyorlar sanırım benim amacım fiyat ve performans yoksa gidip 2070 gibi üst düzey sistem toplamayı bende biliyorum ama beni 5 yıl götürmesini istiyorum. Ki bu sistemin de götüreceğini düşünüyorum sadece depolama alanında 512 GB SSD var laptobumda da 240 GB SSD vardı onu çıkarıp masa üstüne eklerim bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler gayet şu şartlarda iyi bir sistem gibi geliyor.
Ben teknoking olanı aldım, bugün iptal ettim. Para karta aktarılınca da Donanım Arşivi Elite olanı alacağım. Burada şu ayrıntı önemli, SSD olarak ADATA SU650'yi 256 GB NWme olanla değiştirdim. SU650 ve SU630 serisi kronik sorunlu malesef. Ben Anakarta dokunmadım.
Evet ama dışını biliyorsun ya içi? Terman pad felan yanlış bilmiyorsam iyi değil.
Armor'da ne sıkıntılar çektim bir bilsen. MSI benimle kesinlikle ilgilenmedi. MSI klavyem var, ondan memnunum ama. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı