Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT oyun kasma problemi

Yok devam ediyor bi sürücü güncellemesi gelirse düzelir belki

Anakarttan bios modundan smt modeyi açın %90 düzelecektir.

Son düzenleme:
İade etmeden önce bende de vardı takılmalar PUBG’ de filan. Güncellemelerle düzeltirler belki.

Yeni gelen güncellemeyle GTA düzeldi ww 2 de herşeyi extra yaptım ayarlardan oda düzeldi

kardeşim benzer bir sistem bende var. 3600 dar boğaz yapıyordur diyenlere hiç kafa takma amd 3.nesil işlemci kullanmışlar mı acaba? en azından youtube karşılaştırma videolarına baksınlar.
bende 3600x ve sapphire rx 5700 xt pulse var. monitör 2k, 144hz. ekran kartım seninki ile aynı daha dün aldım 2 gündür kullanıyorum. forza horizon 4 takılma yok. the division 2 dx12 seçersen ara sıra takılma oluyor forumlarda araştırdım dx11 öneriyorlar gerçekten de dx11'de takılma yapmadı. world war z yükledim şimdi, onu deniyorum. yani sorun yazılımsal mutlaka kısa zamanda düzeltirler çünkü yabancı forumlarda da var bu sorunu yaşayanlar. en son sürüm 19.10.1 sürümü kullanıyorum. yorumumu bu sürüme göre yaptım. henüz stabil değil.

Bende bugün sürümü 10.1 e yükselttim şimdilik düzeldi başka oyunlarda ne olur bilemiyorum kart yeni çıktı piyasaya zamanla yerine oturacaktır AMD den memnunum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…