Anakarttan bios modundan smt modeyi açın %90 düzelecektir.Sistem;
Anlık takılmalar oluyor bazı oyunlarda. Ayarların hepsi Ultra'da. GTA 5, COD WW2'de bazen ufak takılmalar oluyor. Normal mi?
- 16 GB RAM 3200 MHz
- Ryzen 5 3600 işlemci
- ASUS X570-P anakart
- Sapphire RX 5700 XT ekran kartı
- 1TB HDD
- 240 GB SSD
- SilverStone Strider 750W Gold güç kaynağı
- Curved Philips 60 Hz monitör
Smt modeyi açınca düzelir ustat.İade etmeden önce bende de vardı takılmalar PUBG’ de filan. Güncellemelerle düzeltirler belki.
Nezaman geldi yeni güncellemeYeni gelen güncellemeyle GTA düzeldi ww 2 de herşeyi extra yaptım ayarlardan oda düzeldi
kardeşim benzer bir sistem bende var. 3600 dar boğaz yapıyordur diyenlere hiç kafa takma amd 3.nesil işlemci kullanmışlar mı acaba? en azından youtube karşılaştırma videolarına baksınlar.Sistem;
Anlık takılmalar oluyor bazı oyunlarda. Ayarların hepsi Ultra'da. GTA 5, COD WW2'de bazen ufak takılmalar oluyor. Normal mi?
- 16 GB RAM 3200 MHz
- Ryzen 5 3600 işlemci
- ASUS X570-P anakart
- Sapphire RX 5700 XT ekran kartı
- 1TB HDD
- 240 GB SSD
- SilverStone Strider 750W Gold güç kaynağı
- Curved Philips 60 Hz monitör
Bende bugün sürümü 10.1 e yükselttim şimdilik düzeldi başka oyunlarda ne olur bilemiyorum kart yeni çıktı piyasaya zamanla yerine oturacaktır AMD den memnunum açıkçasıkardeşim benzer bir sistem bende var. 3600 dar boğaz yapıyordur diyenlere hiç kafa takma amd 3.nesil işlemci kullanmışlar mı acaba? en azından youtube karşılaştırma videolarına baksınlar.
bende 3600x ve sapphire rx 5700 xt pulse var. monitör 2k, 144hz. ekran kartım seninki ile aynı daha dün aldım 2 gündür kullanıyorum. forza horizon 4 takılma yok. the division 2 dx12 seçersen ara sıra takılma oluyor forumlarda araştırdım dx11 öneriyorlar gerçekten de dx11'de takılma yapmadı. world war z yükledim şimdi, onu deniyorum. yani sorun yazılımsal mutlaka kısa zamanda düzeltirler çünkü yabancı forumlarda da var bu sorunu yaşayanlar. en son sürüm 19.10.1 sürümü kullanıyorum. yorumumu bu sürüme göre yaptım. henüz stabil değil.
3600 i7 8700'den daha guçlu bir işlemci darboğaz olması söz konusu bile değil burada intel fanboyluğu yapmayalım.5700
5700XT 9600K işlemcim var bende olmuyor anlık takılmalar 3600 darboğaz oluyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.