Centuriof
Megapat
Daha fazla
Merhabalar. Aralık 2019'da RX590 ekran kartı aldım ve oynadığım birçok oyunda bilgisayar kapanmaya başladı (mordhau, AC Odyssey, Red Dead Redemption 2). Güç kaynağım 5 yıldır kullanmış olduğum 600Watt değerinde bir güç kaynağıydı ve bu sebepten olduğunu düşündüm. Birkaç gün evvel 700Watt değerinde yeni bir güç kaynağı aldım. Sıkça oynadığım Mount and Blade: Bannerlord ve Rocket League oyunlarını indirip oynadım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bugün hunt: Showdown oynarken 2 kere oyun donup kaldı. Alt+Tab tuşları ile pencereleri görünür yapıp kapattığımda da oyun açık kalmaya ve ses vermeye devam etti ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım. Acaba kartımda bir sorun mu var? Değişim talep etmeyi düşünür oldum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarımın parçaları:
MSI B450M GAMING Plus.
Ryzen 5 3600.
RX 590 Nitro+
Corsair Vengeance LPX 16 GB.
Crucial BX500 480GB.
FSP Hyper K 700W 80+
Alakalı başka bir konuda paylaşılan şöyle bir öneriyi denedim ve sorun yaşamadan uzun bir süre oynayabildim. Eski güç kaynağımda kapanma sorunu yaşadığım Mordhau'yu da denedikten sonra güncelleyeceğim konuyu.
70 dakika Mordhau oynadım ve herhangi bir donma, kapanma ile karşılaşmadım. Bu çözüm işe yaradı gibi.
Sorunum devam etti. Oyun donup kapandığında Radeon Sofware'in de kapandığını ve ayarlarımın sıfırlandığını gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum...
Bilgisayarımın parçaları:
MSI B450M GAMING Plus.
Ryzen 5 3600.
RX 590 Nitro+
Corsair Vengeance LPX 16 GB.
Crucial BX500 480GB.
FSP Hyper K 700W 80+
Alakalı başka bir konuda paylaşılan şöyle bir öneriyi denedim ve sorun yaşamadan uzun bir süre oynayabildim. Eski güç kaynağımda kapanma sorunu yaşadığım Mordhau'yu da denedikten sonra güncelleyeceğim konuyu.
70 dakika Mordhau oynadım ve herhangi bir donma, kapanma ile karşılaşmadım. Bu çözüm işe yaradı gibi.
Sorunum devam etti. Oyun donup kapandığında Radeon Sofware'in de kapandığını ve ayarlarımın sıfırlandığını gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum...
Son düzenleme: