Ryzen 5 3600 ve RX Vega 56 için termal macun önerisi

Umut Karan

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımda bulunan blower fanlı Vega 56 ekran kartım 2 seneyi geçkin süredir çalışıyor, macun değişimi yapılmadı aynı şekilde termal pad değişmedi.
İşlemci olarak kullandığım Ryzen 5 3600 ise 3 aylık ve stok fan kullanıyorum. Ekran kartının termal macununu değiştirecek olunca onu da değiştirmekte bir engel görmedim. Termal macun olarak önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler.

Selamlar. Bilgisayarımda bulunan blower fanlı Vega 56 ekran kartım 2 seneyi geçkin süredir çalışıyor, macun değişimi yapılmadı aynı şekilde termal pad değişmedi.
İşlemci olarak kullandığım Ryzen 5 3600 ise 3 aylık ve stok fan kullanıyorum. Ekran kartının termal macununu değiştirecek olunca onu da değiştirmekte bir engel görmedim. Termal macun olarak önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler.

Macun tarafına bayadır bakmıyorum ama sana tavsiyem çok ucuz alma çok pahalıda almak orta fiyatlı al 2 3 sene götürür.

Bütçenizi bilmeden öneri yapamayız.

bütçe olarak 100 120 liralara kadar çıkabilirim.
Macun tarafına bayadır bakmıyorum ama sana tavsiyem çok ucuz alma çok pahalıda almak orta fiyatlı al 2 3 sene götürür.

Ucuz macun var ama onu evdeki misafir gelirse kullanılacak bilgisayarda kullanıyorum :) öneri için teşekkürler.

Sırf macun için bu kadar para vermeye gerek yok bence. Normalde MasterGel Maker Nano önerecektim fakat hiçbir yerde bulamadım. O halde MX-4 işinizi görecektir. Termal pedden çok anlamam fakat bu ürün fena durmuyor.

Sırf macun için bu kadar para vermeye gerek yok bence. Normalde MasterGel Maker Nano önerecektim fakat hiçbir yerde bulamadım. O halde MX-4 işinizi görecektir. Termal pedden çok anlamam fakat bu ürün fena durmuyor.

Öneri için teşekkürler orada verdiğim bütçe alabileceğim en iyi F/P ürününe ulaşmak içindi, keşke sıvı metal için bütçem olsa :). Yeniden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı