3.9 GHz ve 1.075V güç verin bakalım sistem sorunsuz açılır ise stres testi sonuçlarını benimle paylaşın yardımcı olmaya çalışıcam. Ayrıca BIOS üzerinde CPB'yi kapatmanız lazım.
Birazdan deneyeceğim, eğer sistem stres testinde kapanırsa parçaları elime almam değil mi![]()
Niye o kadar düşük yapsın ki?3.9 GHz ve 1.075V güç verin bakalım sistem sorunsuz açılır ise stres testi sonuçlarını benimle paylaşın yardımcı olmaya çalışıcam. Ayrıca BIOS üzerinde CPB'yi kapatmanız lazım.
Niye o kadar düşük yapsın ki?
Bu durum baya olay oldu internette, ondan diyorum. Zen 2 işlemciler şimdiye kadar gelmiş işlemcilerin hepsinden farklı çalışıyor ve beklenmedik sonuçlar veriyor, hatta o yüzden teknoloji dünyasının en önemli youtuberları yanıldık!! tarzı videolar yaptı zen 2 hakkında.Ne kadar az voltaj bir o kadar da az sıcaklık demek. OC işlerini deneme yanılma yöntemiyle yapıyoruz dostum sistem sıkıntı yaratırsa voltaj arttırırz takılma böyle şeylere ayrıca aynı işlemci'yi 1.2 voltaj ile 4.4 GHz'de stabil kullanıyorum.
BIOS sıfırlamak için pil çıkarmaya gerek yok anakart üzerinde ki JBAT1 pinlerine anahtar veya herhangi bir metali 5 sn değdirmeniz yeterli komple sıfırlayacaktır. @DeathFire
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.