Ryzen 5 3600X sisteme ekran kartı önerisi

Çoğu oyunda kayıp yaşatıyor. Bana kalırsa 5600X ve RTX 3060 Ti ikilisi daha iyi. BF5 gibi oyunlar oynayacağı zaman sinir bozabilir.
5600X tabii ki daha iyi ama dediğiniz BF5 gibi de işlemci sömüren oyunlar oynamıyorsa çok da gerek yok. Tabii 5600X alma imkanı varsa ve zorlamıyorsa alabilir.
Anakartın uyumlu ama BIOS güncellemesi yapmanı öneririm. Anakartı aldığın ilk gün ki gibi kullanıyorsan işlemci direk çalışmayabilir, ondan dolayı halihazırda 3600X takılıyken BIOS güncelle.

bios güncellemek için boş usb belleğim yok usb belleksiz güncelleme olmazmı birde şuanki ekran kartında yaşadığım sorunun çözümü biosu güncellemekten geçiyor olabilirmi acaba

BIOS güncellemek için boş USB belleğim yok USB belleksiz güncelleme olmaz mı bir de şu anki ekran kartında yaşadığım sorunun çözümü BIOS'u güncellemekten geçiyor olabilir mi acaba?
USB belleksiz oluyor mu tam bilmiyorum ama ASUS anakartlarda oluyordu. Sorununuzun BIOS güncelleme ile alakası olduğunu sanmıyorum ama denenebilir. Ayrıca sorunun sebebinin ekran kartı olduğuna emin misiniz? Minidump dosyasıyla beraber mavi ekran konusu açın, sorunun neden kaynaklandığı belli olur. Sorununuzun sebebi belki ekran kartı değildir.

minidump dediğiniz dosyayı nereden bulabilirim ?

minidump dediğiniz dosyayı nereden bulabilirim ?
Bunu ayrı konu açıp paylaşın, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

@Tr0llsXS öncelikle bir format atıp, ekran kartının güncel sürücüsünü yükleyiniz. Ve Windows güncellemelerini tamamlayınız. Sonra sisteminizi kullanarak test ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…