Ryzen 5 3600X sorunlu mu?

agirlikli csgo oynuyorum ve csgo daha cok islemci uzerinden yedigi icin ryzen 5 3600x yaptim attigin sistem gayet guzel dusunucem bunuda

pc almak icin incehesap iyimidir peki ?
Onu öneririm iyidirler. Bu arada şu bütün hepsinden iyi oldu:

Değişiklikler:
-Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite Soket AM4 DDR4 Gaming Anakart
-SSD: Samsung 860 Evo 500GB SSD Disk
Üstüne paran artıyor bile. Kalite olarak da daha iyi oldu.

Ayriyeten RAM markasında değişikliğe ve HDD eklemeye gidilebilir. Hatta 3600x bile yapılabilir.
Anakart değiştirmeyip ekstra depolama yoluna da gidelibilr. Ama anakart bence yükselsin.

Onu öneririm iyidirler. Bu arada şu bütün hepsinden iyi oldu:

Değişiklikler:
-Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite Soket AM4 DDR4 Gaming Anakart
-SSD: Samsung 860 Evo 500GB SSD Disk
Üstüne paran artıyor bile. Kalite olarak da daha iyi oldu.

Ayriyeten RAM markasında değişikliğe ve HDD eklemeye gidilebilir. Hatta 3600x bile yapılabilir.
Anakart değiştirmeyip ekstra depolama yoluna da gidelibilr. Ama anakart bence yükselsin.
PCH S Class 1.0 pc ye baktim ve ozellestirdim biraz AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 Tray İşlemci , Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk , Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk ekledim fiyat 7238 oldu senin attigin mi daha iyi yoksa bu mu ?

PCH S Class 1.0 pc ye baktim ve ozellestirdim biraz AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 Tray İşlemci , Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk , Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk ekledim fiyat 7238 oldu senin attigin mi daha iyi yoksa bu mu ?
Benim sistemim 7230 lira idi zaten. O paraya söylediğin alınmaz. Benim dediğim 2060'lı bir sistemde çok iyi. Dediğim değişiklikler ile zaten 6500 civarında kalıyor. Gerçi 2070 varmış ama yine de alınır gibi değil.

Benim sistemim 7230 lira idi zaten. O paraya söylediğin alınmaz. Benim dediğim 2060'lı bir sistemde çok iyi. Dediğim değişiklikler ile zaten 6500 civarında kalıyor. Gerçi 2070 varmış ama yine de alınır gibi değil.
evet ama ryzen 5 3600x ve ekstra disk ekledigimde 7200 tl civari oluyor, peki anakartin mi daha iyi olmasi yoksa rtx 2070 mi ?

Bütçen 6700 dediğin için o değişiklik yapılmış önerdiğim sistem en mantıklısı şuan sana. Soruna dönecek olursak tabii ki ekran kartının yüksek olması daha iyi.
o zaman PCH S Class 1.0 pc
AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 Tray İşlemci
Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart
2 Adet × Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz
Zotac Gaming RTX 2070 Mini 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower
Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk

bu sistem ile rahatlikla her oyunu oynayabilirim dimi
yani donma kasma gibi sorunlar yasamam degil mi

o zaman PCH S Class 1.0 pc
AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 Tray İşlemci
Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart
2 Adet × Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz
Zotac Gaming RTX 2070 Mini 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower
Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk

bu sistem ile rahatlikla her oyunu oynayabilirim dimi
Bu şekilde yaptıktan sonra elinde bir bütçe kalıyor mu? Kalıyorsa ne kadar? Kalmıyorsa zaten yeterince iyi sistem. Rahatlıkla full ayarlarda yıllarca götürür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı