Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Sistem Toplama Tavsiyesi

Güzel sistem olmuş da sanırım işlemci fiyatını yanlış yazdınız. 1671 TL olması lazım. Açıkçası R5 3600'ü 1200 TL'ye almak daha mantıklı geliyor bana.

Ben pazar günü vatan bilgisayardan 1,426,33 e aldım şu an ellerinde hiç yok heralde web sitesinden bile kaldırmışlar.

Arkadaşlar parçalar henüz gelmedi fakat ben şimdiden kasa konusunda tereddüte düştüm. Soğutmadan yana memnun kalan yok gibi. Bu sisteme sıkıntı çıkartır mı gelince iade etmeli miyim bu kasayı veya nasıl bi kasa almalıyım tavsiyeniz neler olur ?

önceki konularda arkadaşların dediği gibi frisby rampage sharkoon dark tarzı kasalar yerine piyasada kendini kanıtlamış markaların kasalarını kullanmak daha mantıklı coolermaster corsair vb. en azından bu kasalarda hava akışı olsun kasa için de gelen psu olsun güvenebiliyorsun.

Bu kasanın sistem için yeterli olduğunu düşünüyor musunuz değişiklik yapmama gerek var mıdır ?

B450 chipsetle de işlemci ve diğer bütün parçalar zaten en yüksek hızında kullanılıyor. Arkadaşın seçtiği SSD PCI Express bile değil, SATA 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…