Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Sistem Toplama Tavsiyesi

Monitör dahil 8bin TL olduğu için sizin önerdiğiniz sisteme çıkamıyorum ki 8 bini bile güç bela toparlayabildim 🙃 teşekkür ederim yinede tavsiyeniz için
Ama attığınız sistemde R5 3600x fiyatı yanlış o zaman sizde o sistemi bir tekrar inceleyin 671TL'ye varsa öyle bir işlemci bizde alalım değil mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-11-22-08-15-29-057_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-11-22-08-15-29-057_com.android.chrome.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar parçalar henüz gelmedi fakat ben şimdiden kasa konusunda tereddüte düştüm. Soğutmadan yana memnun kalan yok gibi. Bu sisteme sıkıntı çıkartır mı gelince iade etmeli miyim bu kasayı veya nasıl bi kasa almalıyım tavsiyeniz neler olur ?

Arkadaşlar parçalar henüz gelmedi fakat ben şimdiden kasa konusunda tereddüte düştüm. Soğutmadan yana memnun kalan yok gibi. Bu sisteme sıkıntı çıkartır mı gelince iade etmeli miyim bu kasayı veya nasıl bi kasa almalıyım tavsiyeniz neler olur ?

önceki konularda arkadaşların dediği gibi frisby rampage sharkoon dark tarzı kasalar yerine piyasada kendini kanıtlamış markaların kasalarını kullanmak daha mantıklı coolermaster corsair vb. en azından bu kasalarda hava akışı olsun kasa için de gelen psu olsun güvenebiliyorsun.

önceki konularda arkadaşların dediği gibi frisby rampage sharkoon dark tarzı kasalar yerine piyasada kendini kanıtlamış markaların kasalarını kullanmak daha mantıklı coolermaster corsair vb. en azından bu kasalarda hava akışı olsun kasa için de gelen psu olsun güvenebiliyorsun.
Bu kasanın sistem için yeterli olduğunu düşünüyor musunuz değişiklik yapmama gerek var mıdır ?

x570 chipset sayesinde işlemcinizi tam performansta kullanabilirsiniz. Ayriyetten çok yüksek bir bant genişliği sunduğu için geriye kalan diğer bileşenleri de en yüksek performansta kullanabilirsiniz.
Güç kaynağınızı da x570 chipsetli bir anakarta uyan model seçmeniz gerekir.
B450 chipsetle de işlemci ve diğer bütün parçalar zaten en yüksek hızında kullanılıyor. Arkadaşın seçtiği SSD PCI Express bile değil, SATA 3.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı