Ryzen 5 5500 %100 kullanılıyor

k0zm1k

Centipat
Makaleler
1
1721479148984.png

Bakın burada şu anda normal gözüküyor fakat ben AFK durduğumda 4-5'lere iniyor hiçbir şey yapmazsam. Amuse hareket ettirmemek dahil ama bu Görev Yöneticisi'nin pencerisini hareket ettirirsem hemen 70.80 oluyor. Google'da 100/100 oluyor aralıksız Full hiç aşağıya inmiyor. Nasıl çözerim?

Virüs yok.
Crarckli progrom yok.
Başlangıç uygulamalarının hepsi kapalı.

Sistem özellikleri:

RTX 4060 8 GB.
Ryzen 5 5500.
16 GB 3600 MHz RAM.
512 GB depolama.
Kasa yeni 8 aylık falan oyuncu kasası.
GTA 5 girip normal yapınca ayrları sabit 140-144 FPS öyle diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir şey soracağım antivirüs programı kurulumu özellikle Norton gibi antivirüsler çok saçma çalışıyor

Sadece Malwarebytes Var O Kadar Biliyormusun bir anda böyle oldu Geri yüklemede bir işe yaramadı?=

Oyun Oynatmıyor Direkt Yani Mc Açıcam Açmıyor bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse

Bu Çalışan Yani cpu yiyenlerde Hep sistem uygulamaları Yani Svchost.exe Falan filan

Atamıyorum Fotoğraftı

mc'ye Tıkladığımda Wsappx Diye Bir şey 100/89 A kadar çıkıyor ama mc açılmıyor

Dostum bir şey soracağım antivirüs programı kurulumu özellikle Norton gibi antivirüsler çok saçma çalışıyor.

Dostum antivirüs maksimum %5 falan kullanır öyle %100 kullanması normal değil.

Sadece Malwarebytes var o kadar biliyor musun bir anda böyle oldu geri yüklemede bir işe yaramadı?=

Oyun oynatmıyor direkt yani MC açacağım açmıyor bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse.

Bu çalışan yani CPU yiyenlerde hep sistem uygulamaları yani Svchost.exe falan filan.

Hocam format atabilirsiniz veya ayarlardan sıfırlayabilirsiniz benim bilgisayarımda da vardı formata gerek kalmadan sıfırlayınca geçti.

Dostum antivirüs maksimum %5 falan kullanır öyle %100 kullanması normal değil.

Hocam format atabilirsiniz veya ayarlardan sıfırlayabilirsiniz benim bilgisayarımda da vardı formata gerek kalmadan sıfırlayınca geçti.

Hocam antivirüs programı %5 kullanmıyor Norton kullandığım zaman kullanım %20 çıkıyordu. Arkada yaptığı işleme göre değişiyor. Ayrıca Norton'un örneğin tek servisi yoktu birkaç servis üstünden çalıştığında kullanımı %45 50 civarlarına geliyor. Fakat sildiğimde normale dönmüştü

Hocam antivirüs programı %5 kullanmıyor Norton kullandığım zaman kullanım %20 çıkıyordu. Arkada yaptığı işleme göre değişiyor. Ayrıca Norton'un örneğin tek servisi yoktu birkaç servis üstünden çalıştığında kullanımı %45 50 civarlarına geliyor. Fakat sildiğimde normale dönmüştü.

Hocam bende de Norton var fakat öyle bir durumla karşılaşmadım işlem yaparken atıyorum tarama yaparken o kadar oluyordur belki onun haricinde karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı