Samet07
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Alttaki işlemci hocamAlttaki mi CPU?
İşlemciniz 79 derecede çalışıyor. Stok soğutucunuz olması ve Cyberpunk gibi bir oyun oynamanıza göre normaldir fakat önerilen 75 dereceyi geçmemesidir. Arkadaşın attığı ID-Cooling marka soğutucu önerimdir.
Anlık olarak sıcaklık düşüp artıyor kullanıma göre, 84 dereceyi gördü
O sıcaklık değil kullanım, işlemciniz 79 derece de çalışıyor.
Stok soğutucu ile Cyberpunk gibi bir oyunda normal sayılabilir fakat hafif UV ile sıcaklık dengelenebilir.
Kasanın yarı mesh olması da etmen tabii.
Hocam sıcaklık anlık kullanım göre değiştigi için 79 derecedeyken çektim fotoğrafı, 84 dereceye kadar çıkıp düştüğünü gördüm
Hazır sistem olarak aldım ben sürmedim hocamStok soğutucu ile normal bir de kendi üstündeki termal macunla taktıysan önce düzgün bir macun almayı deneyebilirsin.
Stok soğutucu için normal. Ama 1 ay sonra havalar ciddi şekilde ısınacak ve evinizde klima falan yoksa o sıcaklık değerleri yükselecek. Bu tip durumları yaşamak istemiyorsanız kule tipi soğutucu alınır.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunun için termal macun öneriniz var mıdır hocam ya da yanında macun ile mi gelir?