Ryzen 5 5500 için Snowman M200 alınır mı?

1yusuf_dslk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Ryzen 5 5500 kullanıyorum 2 yılı aşkındır geçen haftalarda termal macun yenilemesi yaptım fakat çok bu faydası olmadı Valorant'ta 75leri bile gördüm sıvı soğutma sisteme fazla gelir diye almayı düşünmüyorum. Snowman M200 kule soğutucu F/P ürünü olduğu için çok fazla övüyorlar 700 lira fiyatı var sizce alınır mı? Kaç derece fark eder stock fan ile arasında bariz fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, Ryzen 5 5500 kullanıyorum 2 yılı aşkındır geçen haftalarda termal macun yenilemesi yaptım fakat çok bu faydası olmadı Valorant'ta 75leri bile gördüm sıvı soğutma sisteme fazla gelir diye almayı düşünmüyorum. Snowman M200 kule soğutucu F/P ürünü olduğu için çok fazla övüyorlar 700 lira fiyatı var sizce alınır mı? Kaç derece fark eder stock fan ile arasında bariz fark olur mu?
Gayet soğutur ama çok pahalı, bu model var daha ucuza:

2 bakır borulu bir soğutucuya bu para verilmez.

5500 ile birlikte kullanıyorum hocam alternatif bir model bulamazsanız tavsiye ederim. Kullanmaya başlayalı 6-7 ay oldu oyunlarda 65-70 derece arasında takılıyor. M200 modeli hakkında bilgim yok ancak 2 ısı borulu sanırım pek mantıklı değil gibi.

Nasıl yani hocam, 700 lira fiyatı var işlemcime yeterli gelmez mi?
Yeterli gelir, yazdım da zaten. Sadece fiyatı F/P olmaktan çok uzak. Bütçeniz çıkarsa diye Phantom Spirit önerdim, almak zorunda değilsiniz. Üstteki arkadaşın attığı soğutucu da işinizi görür, bu fiyata M200 almayın.

Gayet soğutur ama çok pahalı, bu model var daha ucuza:

2 bakır borulu bir soğutucuya bu para verilmez.

Hocam bu linkini attığınız daha mı iyidir? Ben kule tipi soğutuculardan fazla anlamıyorum. Ha bir de işlemcim ve anakartima uyumlu olur değil mi Anakart: Gigabyte B450M S2H v2.

Hocam bu linkini attığınız daha mı iyidir? Ben kule tipi soğutuculardan fazla anlamıyorum. Ha bir de işlemcim ve anakartima uyumlu olur değil mi anakart: Gigabyte B450M S2H v2.

Daha iyi. Sizin attığınız 300TL'ye filan anca ederi var. Anakartınız ile uyumlu tabii ki.
Eğer bütçeniz varsa moderatör hocamın dediği gibi daha ömürlük tercih etmeniz daha uygun ve performanslı olur ama ucuza kaçılacak ise en iyisi bu bütçede. 1000TL civarına da kaliteli markaların modelleri var.

İleride işlemci değiştirme gibi bir hedefin yoksa şunun gibi çift bakır boru herhangi bir kule tipi işini görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı