Y yusufaydemir_24 Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 B450M öneriliyor, peki ya sizce?
xXenom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 B450M anakarta BIOS son sürümse Ryzen 5000 serisi takılabiliyor. B550M de iyidir ama 1000₺ fiyat artıyor seçim sizin.
B450M anakarta BIOS son sürümse Ryzen 5000 serisi takılabiliyor. B550M de iyidir ama 1000₺ fiyat artıyor seçim sizin.
L LibertyWalk Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 xXenom dedi: B450M anakarta BIOS son sürümse Ryzen 5000 serisi takılabiliyor. B550M de iyidir ama 1000₺ fiyat artıyor seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Siz de Gigabyte B450M S2H kullanıyorsunuz memnun musunuz? Anakartın VRM'leri işlemciyi besleyemez çok ısınma yapar vs diyorlar ama?
xXenom dedi: B450M anakarta BIOS son sürümse Ryzen 5000 serisi takılabiliyor. B550M de iyidir ama 1000₺ fiyat artıyor seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Siz de Gigabyte B450M S2H kullanıyorsunuz memnun musunuz? Anakartın VRM'leri işlemciyi besleyemez çok ısınma yapar vs diyorlar ama?
xXenom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 LibertyWalk dedi: Siz de Gigabyte B450M S2H kullanıyorsunuz memnun musunuz? Anakartın VRM'leri işlemciyi besleyemez çok ısınma yapar vs diyorlar ama? Genişletmek için tıkla... Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir.
LibertyWalk dedi: Siz de Gigabyte B450M S2H kullanıyorsunuz memnun musunuz? Anakartın VRM'leri işlemciyi besleyemez çok ısınma yapar vs diyorlar ama? Genişletmek için tıkla... Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir.
L LibertyWalk Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #5 xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Genişletmek için tıkla... xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. Genişletmek için tıkla... LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Genişletmek için tıkla... Poff bu ne ya mesajı düzenledikçe çoğalıyor Son düzenleme: 14 Ekim 2022
xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Genişletmek için tıkla... xXenom dedi: Yok gayet yeterli. OC muhabbetine çok girmeyecekseniz rahatlıkla işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Hocam siz Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 5600 taktığınızda direk çalıştı mı yoksa BIOS update gerekti mi. Kusura bakmayın rahatsız ettim ama. Genişletmek için tıkla... LibertyWalk dedi: Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şimdi bir anakart için de 2500 lira verilmez ya 1000 gaymeye varken. Genişletmek için tıkla... Poff bu ne ya mesajı düzenledikçe çoğalıyor