Sorun bu.Stok fan ile kullanıyorum.
Hocam hicbir oyunda 90a bile yaklaşmadı, performansı yine de etkiler mi?stok fan ile kullanıyorsanız normal ama işlemcinizden tam performans alamayabilirsiniz
Hocam ileride almayı düşünüyorum bütçem pek olmadığı için ekleme yapmadım.Dostum bütçen varsa sıvı soğutma ilaç gibi gelir ama en kötü kule tipi soğutma da seni mutlu eder, 5500'lerin stok fanı oldukça yetersiz, bir sorun yok sıcaklıklar normal.
Bu işlemciye hava soğutma gayet yeterli. Sıvı soğutma abartı olur. ID-Cooling SE-224-XT alınabilir.Dostum bütçen varsa sıvı soğutma ilaç gibi gelir ama en kötü kule tipi soğutma da seni mutlu eder, 5500'lerin stok fanı oldukça yetersiz, bir sorun yok sıcaklıklar normal.
Seni anlıyorum ama en azından sorunsuz ikinci el olanlardan alabilirsin sıvı soğutucu bu sistem için ille de gerekli değil ama kule tipi kesinlikle al hem daha uygun olur.Hocam hicbir oyunda 90a bile yaklaşmadı, performansı yine de etkiler mi?
Hocam ileride almayı düşünüyorum bütçem pek olmadığı için ekleme yapmadım.
Teşekkür ederim değerlendireceğimSeni anlıyorum ama en azından sorunsuz ikinci el olanlardan alabilirsin sıvı soğutucu bu sistem için ille de gerekli değil ama kule tipi kesinlikle al hem daha uygun olur.
Pek sanmıyorum eğer hava akışı doğru sağlanmadıysa bile çok ufak etkisi olur, sorun stok fan kullanman.AP 201 Asus kasa kullanıyorum bunun sıcaklığa olumsuz bir etkisi var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.