Ryzen 5 5500 sistemde mavi ekran hatası

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
240 SSD
Ekran kartı
1050 Tİ
Anakart
Msi A 520M A-PRO
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Dostlar 1 ay önce bilgisayar topladım kullanmaya başladığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Çözümünü yazılımsal olarak düşünmüştüm başta fakat öyle değilmiş. Windows güncelledim, BIOS güncelledim, format attım her şeyi yaptım düzelmedi. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünerek 16 GB'lık RAM garanti servisine gönderdim.
Fakat sonra düşündüm ki acaba anakartta bir uyumsuzluk mu var diye tereddüt ediyorum. Aşağıda ki sistem bana ait ve bu parçalar uyumlu mu söyler misiniz?

AMD Ryzen 5 5500 işlemci.
GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı.
MSI A520M A-PRO anakart.
8x8 16 GB G.Skill 3000MHz RAM.
240GB SSD.
Rampage 700W +80 Plus RGB kasa.

Dostlar 1 ay önce bilgisayar topladım kullanmaya başladığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Çözümünü yazılımsal olarak düşünmüştüm başta fakat öyle değilmiş. Windows güncelledim, BIOS güncelledim, format attım her şeyi yaptım düzelmedi. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünerek 16 GB'lık RAM garanti servisine gönderdim.
Fakat sonra düşündüm ki acaba anakartta bir uyumsuzluk mu var diye tereddüt ediyorum. Aşağıda ki sistem bana ait ve bu parçalar uyumlu mu söyler misiniz?

AMD Ryzen 5 5500 işlemci.
GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı.
MSI A520M A-PRO anakart.
8x8 16 GB G.Skill 3000MHz RAM.
240GB SSD.
Rampage 700W +80 Plus RGB kasa.

Parçalarınız uyumlu. Garantiyi bekleyin. Mavi ekranlar devam ederse 4-5 adet biriktirip buraya atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı